Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJESMA S POSVETOM

Enes Kišević i Zefir zapjevali za izbjeglice i migrante

Zefir
Foto: You Tube Screenshot
27.02.2016.
u 14:42

Europski marš za prava izbjeglica i migranata organiziran je diljem Europe pa tako i u Zagrebu, Puli, Splitu i Zadru

Povodom Europskog marša za prava izbjeglica i migranata koji je danas organiziran diljem Europe pa tako i u hrvatskim gradovima Zagrebu, Puli, Splitu i Zadru, Večernji list ekskluzivno objavljuje spot pjesme "Stećak" koju je grupa Zefir posvetila upravo izbjeglicama i migrantima. 


U spotu sudjeluju poznati hrvatski pjesnik Enes Kišević, glazbenik Ismet Kurtović, sveućilišni profesor Sead Alić, kao i Safiudin Alimoski, Lea Šprajc te grupa Zefir.

>> 'Europa se nije sposobna pobrinuti za osnovna prava najprogonjenijih, to je sramotno'

Komentara 19

ST
steiner
15:53 27.02.2016.

Interesira me kako u performancu nema ni jednog Mate, Ivana, Josipa...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:43 27.02.2016.

kakva prava izbjeglica i migranata, sto je vama? Sve vratiti od kud su dosli, pa neka dodju u veleposlanstvo drzave u koju zele ici i zatraze vizu i sve ostalo potrebno. Pa zar ne razumijete da je to napad na nasu kulturu i nacin zivota?

Avatar booombastic
booombastic
16:01 27.02.2016.

zao mi je djece i zena, ali njih nema, skoro kao niti u prici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije