Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi incident

Eksplozija u policijskoj postaji u Kopenhagenu. Spasilačke službe na terenu

Danska eksplozija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
10.08.2019.
u 08:03

Do incidenta je došlo nakon što je u utorak kasno navečer eksplozija potresla zgradu danske porezne agencije, za što policija vjeruje da je bio namjeran čin

Eksplozija je u subotu ujutro potresla policijsku postaju u danskom glavnom gradu Copenhagenu. Kopenhaška policija objavila je na svom Twitter računu da je eksplozija pogodila policijsku postaju u dijelu grada Norrebro te da nitko nije ozlijeđen.

Spasilačke službe odmah su stigle na mjesto događaja na poziv koji im je upućen zbog jake eksplozije, kazao je vatrogasni zapovjednik Brian Eriksson za novinsku agenciju Ritzau.

Do incidenta je došlo nakon što je u utorak kasno navečer eksplozija potresla zgradu danske porezne agencije, za što policija vjeruje da je bio namjeran čin. 

"To nije slučajna nesreća. Netko je namjerno ciljao zgradu", kazao je policijski inspektor o tom incidentu dodavši da vrijeme kada se dogodila sugerira da nije postojala namjera da se nekoga ozlijedi. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
09:13 10.08.2019.

Danski inžinjeri i doktori

PI
pop ivan tolj
09:23 10.08.2019.

inženjeri i doktori u akciji. Inače stigli su biznis klasom. Pitajte Pusičku ako ne vjerujete.

Avatar Viktor999
Viktor999
10:13 11.08.2019.

Koštati će Evropu njezini korumpirani političari, samo neka i dalje dovlače čopore afroazijskih ˝doktora i inženjera˝...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije