Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grob u Austriji

Ekshumirano tijelo Davida Dragičevića. Građani se oprostili uz suze i jecaje

Ekshumacija tijela Davida Dragičevića
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/17
12.03.2019.
u 09:19

Davida će pokopati u austrijskom gradiću Wiener Neustadtu

Tijelo 21-godišnjeg Davida Dragičevića, koji je ubijen prošle godine, ekshumirano je jutros iz grobnog mjesta u Banjoj Luci. Tijelo će biti prebačeno u Austriju te će biti pokopan u Wiener Neustadtu  gdje živi njegova majka Suzana, javlja Klix.ba.

Majka Suzana kazala je da su se na ovo odlučili kako bi David konačno pronašao svoj mir, a ona mogla obilaziti grob svoga sina jer se u Banju Luku ne planira vraćati.

Ogorčeni građani iz cijele BiH, regije i svijeta poslali su poruke podrške Davidovoj obitelji te upitali vlasti da li se stide svog zla. Poručili su kako neće odustati od borbe za istinu i pravdu sve dok počinitelji ovog djela ne budu procesuirani.

Video: Ekshumirano tijelo Davida Dragičevića

Gradskim grobljem odzvanjali su tihi jecaji prisutnih koji su držali transparente i Davidovu fotografiju. Nakon ekshumacije vikali su "Pravda za Davida".

Podsjetimo, odobrenje za ekshumaciju posmrtnih ostataka Davida Dragičevića izdala je zdravstvena inspekcija Banje Luke. David Dragičević nestao je 18. ožujka 2018. u Banjoj Luci, a njegovo tijelo pronađeno je šest dana poslije na ušću Crkvene u Vrbas.

Taj slučaj, koji nije do kraja rasvijetljen, prate mnoge kontroverzije.

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Apsalar
Apsalar
10:23 12.03.2019.

Kontroverze, a ne kontroverzije.

Avatar taqa
taqa
09:59 12.03.2019.

O Bože! Čak i mrtvi napuštaju ove prostore zagađene nacionalizmom i organiziranom državnim kriminalom.

Avatar nekakav
nekakav
11:11 12.03.2019.

ako je nobilo digao ruke od ovoga, jer je shvatio da tu nema mesa za ono što roditelji tvrde, da se tu politika uplela, oni oporbenjaci, koji su na ovom slučaju željeli za glavu skratiti dodika, jasno je odmah o čemu se radi. zašto se obitelj seli, zašto bježe, zašto i leš sa sobom vuku, to je pitanje koje bi u nekim zemljama tražilo odgovor. al u bosni ništa od toga. ja ih i razumijem, svima su se popeli na glavu. što su uopće i željeli dokazati? da je policija, tj. država, ubila nesretnog mladića? pa što je taj nesretnik, za kojeg se nije ni znalo do nesreće, uopće predstavljao nekome, prijetnju, što god..?! ako ćemo od svakog 'sumnjivog' slučaja raditi ekscese, samo zato jer netko ne želi prihvatiti otužnu činjenicu, stvarnost, da mu miljenika nema više, pa optužuje sve druge, bez ikakvih dokaza, onda se moramo pakirati i mi. kud, ne znamo, al afrika i ne miriše tako loše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije