Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INICIJATIVA SDF-A
Povratak na članak

Džakula: Uvedite dvojezične listiće na prijevremene izbore u Vukovaru

Predsjednik Upravnog odbora SDF-a smatra da su za to ispunjeni zakonski uvjeti

Komentari 35

VE
verakruz
13:52 29.05.2014.

Ma nemoj! Ako ne znaš latinicu, onda si nepismen. Sjedi i obnovi znanje hrvatskog jezika. Ovo je Hrvatska država koja se zove Republika Hrvatska i nećemo dozvoliti rušenje Ustava RH!

VL
MX
MXLCLGTG
13:58 29.05.2014.

Sta i kakva prava Hrvati imaju u srbiji i kad ce jedanputa taj Referendum o cirilici da se ovi jedanputa smjeste tamo gdje im je mjesto

VL
ZA
zagorec1
14:02 29.05.2014.

Ovo su vec provokacije i takvim budalama ne treba odgovara

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
14:09 29.05.2014.

Opet srpske provokacije u Vukovaru pod sponzorstvom Josipovića i Milanovića. Ovu nenarodnu vlast treba smijeniti o jednom trošku, najkasnije na zimu, a idealno bi bilo već danas što bi značilo Josipoviću dati otkaz par mjeseci prije isteka mandata, a Kukurikavcima godinu i pol ranije. I nemoje misliti da je problem Đakula ili Pupovac, oni će uvijek sanjati svoje imperijalističke snove, problem su Josipović i Milanović pomoću kojih takvi snovi mogu postati realnost.

VL
ZA
zagorjedotokia
14:05 29.05.2014.

Ili je to onaj Veljko s PAP-ovkom koji se upiškio u pantalone kad su ga zarobili pripadnici specijalnih postrojbi HV-a? Nije onda bio ovako glasan. Ali to je bilo 1994. Od tad smo imali Mesića, pa Josipovića, pa Pusića i i Pusićku i trojanca Pupovca da nam kroje unutarnju i vanjsku politiku.

VL
DE
denihr
14:02 29.05.2014.

zmije digle glave !!! Što tada učiniti ? Ma, zna se !!

VL
GA
gabrijel
14:08 29.05.2014.

Ma nemoj! I što bi još htio? Živite u svim blagodatima LIJEPE NAŠE HRVATSKE,uvijek ste vi oni jadnici koji ste zakinuti za nešto,zato što ste to što jeste,a mrzite naše pismo,govor,pjesmu...

VL
DE
Dejan1000
14:08 29.05.2014.

Jel je ovaj jos na slobodi.

VL
NE
neboiznadzagreba
14:09 29.05.2014.

Inicijtiva koja će podići popularnost njemu i njegovoj stranci kod Srba čije glasove želi, ali i negativne tenzije kod Hrvata među kojima živi .

VL
DU
Deleted user
14:11 29.05.2014.

U svakoj normalnoj drzavi ovaj kolovodja pobune u zapadnoj slavoniji do kraja zivota sunca nebi vidio......koje li drskosti. On si jos trazi neka prava....

VL
ZA
zagorjedotokia
14:01 29.05.2014.

Jel to onaj Veljko što je u Bljesku uhvaćen sa puškom PAP-ovkom u šumi ponad Pakraca? Pa se onda čudio od kud mu na ramenu puška duga metar i po i teška 5 kila. "Neko mu okačio, nije ni primetio".

VL
AD
Aderton
13:59 29.05.2014.

mislim da treba riješiti srpsko pitanje u Hrvatskoj jednom zauvijek....stvarno nema smisla više...gamad ostaje gamad zauvijek..

VL
BR
Branko
14:29 29.05.2014.

Ako hoće rat mogli bi ga i dobiti. Sa nijednom manjinom u državi Hrvatskoj nema problema nego samo sa njima.

VL
CR
crocro
14:39 29.05.2014.

Treba dati odgovor Hrvatskoj javnosti na pitanje kada će se provesti detaljan popis stanovništva u Vukovaru i to od kuće do kuće, od vrata do vrata, pa da vidimo koliko srba ima kod svojih kuća, koji žive u Vukovaru, koji rade u Vukovaru, ili održavaju svoje okućnice i koji se svakodnevno bave poljoprivredom i koji su zapaženi od svojih susjeda da žive na svojim adresama. Oni srbi koji su napustili Hrvatsku i ne žele živjeti u Hrvatskoj, izvolite te srbe otpisati iz Hrvatskog državljanstva, jer su se promijenili uvjeti za stjecanje Hrvatskog državljanstva. Priznati srbi mogu biti samo oni koji žive u Vukovaru, koji su svakodnevno zapaženi da tu rade, da obitavaju i da obrađuju svoju zemlju i održavaju okućnice. Nikakvi putnici u autobusima ne mogu se ubrajati u građane Vukovara. To nitko na svijetu ne bi priznao niti prihvatio. To samo prihvaća Hrvatska vlast, koja će u nizu razloga i zbog ovoga razloga izgubiti izbore. A nova vlast mora odmah provesti brojanje srba u Vukovaru da se jednom za svagda zna koliko ih je zatečeno po imenu i prezimenu na dan brojanja. Zašto brojanje još nije provedeno od strane formiranog povjerenstva od 10 svjedoka, policije, branitelja, građana i jednog srbina. Stavite već jednom točku koliko ima srba u Vukovaru a ne da vam postavljaju uvjete kako će se Hrvatska vlast postaviti prema ćirilici i što dalje ima sve veće prohtjeve i prava koja su ionako veća od prava Hrvata.

VL
AJ
ajmo
14:37 29.05.2014.

Đakula ako neznaš čitati u školu odi Latinica je službeno pismo a ne te kvake koje nitko nezna čitat.

VL
AD
Aderton
14:08 29.05.2014.

srbi tko vas šiša, mi smo na svejtskom prvenstvu koje ubrzo počinje. otvaramo svjetsko prvenstvo s Brazilom pred cijelim svijetom!! neka pati koga smeta.....!

VL
CR
crocro
14:44 29.05.2014.

On hoće dvojezične listiće kako bi srbi iz srbije koji će na glasovanje u Vukovar navirati autobusima iz srbije, znali čitati. Kolone autobusa koje će navirati iz srbije poput rojeva pčela, treba prije ulaska u Vukovar polukružno okrenuti i da produže od kuda su došli.

VL
SU
sumar
14:13 29.05.2014.

neka drug đakula napiše na čirilici konske kobasice koje je spominjao u Kutini kada je osnivao SDS onda je vikao na sav glas da nama ne treba evrope neka evropa dođe k nama sram ih bilo svih takvi ,latinica jee službeno pismo cijelog svijeta i ne ka ju počnu srbi učiti a ne da mi učimo čirilicuuuuuu

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
14:01 29.05.2014.

Nikada grad Vukovar nije ovako izgledao kao što izgleda danas, svaki ugao krase ćirilićni natpisi, to je nedopustivo i sramotno! Eto sad onima koji tvrde, "pa to su samo table", koliko ta TABLA povlači drugih pitanja i prava na koja će se pozivati neka određena manjina, koja je vidi apsurda sudjelovala u uništavanju svega hrvatskoga.

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
14:59 29.05.2014.

Đakula je terorist, sudionik srpske oružane pobune protiv Hrvatske. Mjesto mu je u zatvoru. Onaj tko radi ili je radio protiv države ne može biti slobodan u toj istoj državi. Stvari se u Hrvatskoj moraju mijenjati.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.