Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETNJE I NAPADI

Dvojica uhićena jer su taksistima prijetla smrću, a jednom su i oštetili vozilo

taksi
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL/Ilustracija
03.09.2019.
u 17:22

Pulska policija privela je dvije osobe koji se sumnjiče za prijetnje taksistu te za oštećenje taksija

Rat taksista koji je ovog ljeta bjesnio po jadranskoj obali iz Dalmacije se preselio malo sjevernije. Naime, pulska policija privela je dvije osobe koji se sumnjiče za prijetnje taksistu te za oštećenje taksija.

U prvom slučaju priveden je 32-godišnjak koji se sumnjiči da je 27. kolovoza oko 9.30 na raskrižju Ulice Velog Jože i Tomasinijeve ulice u Puli, zbog pružanja taxi usluga ozbiljno zaprijetio 37-godišnjaku. Osim toga, sumnjiči ga se da je 30. kolovoza oko 3.30, u Ulici Varoš, smrću prijetio 22-godišnjaku i 23-godišnjaku, također zbog pružanja taxi usluga. Osumnjičenik je 2. rujna  priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske te mu vjerojatno slijedi i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Puli.

Godinu dana stariji muškarac, 33-godišnjak, osim za prijetnju, sumnjiči se i za oštećenje tuđe stvari. Kako se sumnja, on je 1. rujna oko 5.30 u Ulici Puntižela, zajedno s još nekoliko osoba, presreo i oštetio taxi vozilo  zagrebačkih oznaka, čime je 53-godišnji vlasnik tog vozila oštećen za nekoliko desetaka tisuća kuna. Osim što je oštetio vozilo, osumnjičeni je 53-godišnjaku i ozbiljno zaprijetio. I on je priveden.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije