Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR S AUTOMOBILOM

Dvije tinejdžerice iz Karlovca ozlijeđene dok su biciklom prelazile zebru, jedna u teškom stanju

Icon images - 2020
Fotostand/DPA
11.07.2023.
u 12:19

U prometnoj nesreći vozačica bicikla teško je ozlijeđena, dok su putnica na biciklu i 38-godišnja putnica iz osobnog automobila lakše ozlijeđene

Dvije maloljetnice stradale su jučer u nesreći koja se u večernjim satima dogodila u Karlovcu, izvijestila je ovog utorka karlovačka policija. Do nesreće je došlo u 20.42 sati na raskrižju ulica Prilaz Vjećeslava Holjevca i Tadije Smičiklasa.

Naime, do nesreće je došlo kada je 17-godišnjakinja na biciklu odlučila prijeći preko pješačkog prijelaza unatoč tome što je na semaforu bilo crveno svjetlo, a na volanu je prevozila i 18-godišnju djevojku. U tom trenutku u njih udara osobno vozilo karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnjak, a kojem se upalilo zeleno svjetlo na semaforu, izvijestila je policija.

U prometnoj nesreći vozačica bicikla teško je ozlijeđena, dok su putnica na biciklu i 38-godišnja putnica iz osobnog automobila lakše ozlijeđene. Protiv vozačice bicikla slijedi optužni prijedlog i izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Zagrebački vatrogasci objavili spektakularan spot snimljen dronom

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar gusjenica
gusjenica
14:15 11.07.2023.

Biciklisti prelaze zebru na biciklu i tako sigurno kao da su u svojoj dnevnoj sobi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije