Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna

Stravična nesreća kod Bjelovara: Mladić ispao iz kombija i na mjestu poginuo

U prometnoj nesreći u selu Lasovac kod Bjelovara poginuo vozač kombija
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/10
01.03.2019.
u 09:46

Vozač koji je smrtno stradao nije se koristio sigurnosnim pojasom.

U prometnoj nesreći u okolici Bjelovara smrtno je stradao 20-godišnji vozač kombija, objavila je bjelovarsko-bilogorska policija u petak ujutro. Vozač koji je smrtno stradao nije se koristio sigurnosnim pojasom.

Tragedija se dogodila sinoć (28. veljače) u 21.15 u selu Lasovac, kada se kombi Mercedes Sprinter bjelovarske registracije zanio i sletio u putni jarak,  udario u betonsko-metalnu ogradu jedne kuće, zatim u drveni stup javne rasvjete i prometni znak. Nakon udara dostavno vozilo odbilo se prema kolniku, a vozač je ispao.

Vozilo se nastavilo kretati i zaustavilo na putnom mostu ispred druge kuće. Ovo je prva poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na cestama Bjelovarsko-bilogorske županije, navodi policija.

U prometnoj nesreći u selu Lasovac kod Bjelovara poginuo vozač kombija

Ključne riječi

Komentara 2

AM
ante_maja
10:55 01.03.2019.

kako se ti cigani navažaju nije ni čudno da svaki dan jedan pogine.sreća što nitko nedužan nije nastradao

PV
prcko.vitamincic
02:00 02.03.2019.

Ja kada sam imao 20 godina nisam imao ni bicikl a danas mladi s 20 voze kombi i to mercedesa, i onda kažu da se u Hrvatskoj od socijale loše živi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije