Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGLED TJEDNA

Mi hoćemo golotinju u medijima, a ne pod nosom

Lidija Bačić, Bruno Šimleša
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL, Damir Spehar/PIXSELL
15.07.2017.
u 11:00

Dosta je više turista s dekadentnog zapada, koji svojim izopačenim ponašanjem truju našu omladinu! Interes turista iz Saudijske Arabije za ljetovanje u Hvaru raste.

SUBOTA, 8.7.

Dok se svjetski mediji bave dosadnim hamburškim neredima, podjelama moći između Donalda i Vladimira, kod nas su drugi prioriteti.

Polemika između Bruna i Lidije, podijelila je naciju. Bruno ne voli gole guze, on voli izbrušene umove. Lidija kaže da je i ona izbrušena i da svi pjevaju njene pjesme, a to što svaki dan naiđemo na njen dekolte u medijima da nema nikakve veze s karijerom u usponu. Bruna napalo sa svih strana. Mirenje propalo. Tko je u pravu? Odlučit će arbitraža.

NEDJELJA, 9.7.

Ajde sad ti budu pametan! Jedne strane pola se nacije diglo u obranu estradnih zvijezda kojima bolje poznajemo anatomiju od repertoara, a s druge gologuze turiste kažnjavamo kao najgore dušmane. Hvar uveo kazne za “javno vrijeđanje morala”. Kopira ga i Novalja. Bravo! Dosta je više turista s dekadentnog zapada, koji svojim izopačenim ponašanjem truju našu omladinu! Mi hoćemo golotinju u medijima, a ne pod nosom. Interes turista iz Saudijske Arabije za ljetovanje u Hvaru raste.

PONEDJELJAK, 10.7.

Konačno je formirana Zagrebačka gradska skupština. Sve je sjelo na svoje mjesto. Tito odlazi i to bez Bandićevog najavljenog referenduma, Esih koalira s Bandićem, iako je rekla da neće, Lustig između Bandićeve blagajne i morala, izabrao ovo drugo, Mikulić se konačno dokopao fotelje, svi su sretni. Kako im je krenulo dobro Hasanbegović i Esih i dalje će se baviti preimenovanjem ulica. Mogle bi sestre Baković ponovo potražiti novu adresu, a vjerojatno nije siguran ni Trg žrtava fašizma. Što na sve to kažu Šimleša i Bačić?

UTORAK, 11.7.

Ponovo se traži smjena ministra Marića, ovoga puta zbog HBOR-ovog kredita Agrokoru iz prosinca prošle godine, kada je već bilo jasno da su Gazdinim kolima otkazale kočnice. Mostovac Dobrović glasovao je za odobrenje kredita Gazdi, danas kaže da se prevario i da nije trebao vjerovati izvješćima HBOR-ovih eksperata. HNS-ovac Štromar, s druge strane, danas vjeruje Mariću, a prije je tražio njegovu smjenu. Sve je stvar tajminga. Marić kaže da je vjerovao da bu sve u redu. Plenković mu vjeruje.

SRIJEDA, 12.7.

Opet Mamić, opet Osijek. Nova optužnica protiv uglednog Dinamovog “consighlierea”. Na optuženičkoj klupi promjena. Brata Zorana mijenja sin Mario. Skupa s Vrbanovićem i još par dragih ljudi, terete ga za izvlačenje 144 063 997,07 kuna iz najdražeg kluba.

Suđenje će ponovo biti u Osijeku, jer je Vrhovni sud procijenio da Mamić ima svoje igrače i na Županijskom sudu u Zagrebu. Već mu se sudi za izvlačenje 130 milijuna kuna, pa je ovdje gotovo nepristojno spomenuti da u rujnu kreće suđenje Kalmeti, kojega se tereti za sitniš – 15-ak milijuna kuna.

ČETVRTAK, 13.7.

Evo i prve žrtve USKOK-ove ofenzive! Smijenjen trener Dinama. Računa Mamić, kada već ne može smijeniti Dinka Cvitana, može Ivajla Peteva. Duševne boli neuspješnog trenera, ublažit će isplata cijelog ugovora, dakle, 250 000 eura do 2020. Strog, ali pravedan naš Zdravko, nema što! Izgleda da je baš ustao na lijevu nogu, jer iz Dinama javljaju da u Kinu vraćaju Zdravkovog pričuvnog “filha” Sammira. Njemu ni milijun eura godišnje nije bilo dovoljno da potrči, pa su mu se zahvalili.

PETAK,14.7.

Kada iza tebe stane cijelo Međugorje, uspjeh ne može izostati. Marin Čilić u finalu Wimbledona! U nedjelju je finale. Hoćemo još! A dok Čilića čeka zadnji čin drame, saborskim zastupnicima nastupa raspust. Zadnji dan su izmijenili Ovršni zakon i postavili su Đuru Sessu za suca Vrhovnog suda,. Usput su raspustili Nadzorni odbor HRT-a, čemu su se najviše obradovali oni na čiji su kriminal upućivali smijenjeni članovi NO-a. Oporba kaže da se tako vlast ogoljela do kraja. Nadamo se da takvi neće do Hvara.   

Komentara 7

KL
klasika
11:37 15.07.2017.

Prije par godina naletim slučajno na slovensku radio postaju "Radio aktual" i raspoloženi voditelj najavi: Lidija Bačić - guzica! To je jedna od onih nesretnica koje same sebe svode na guzicu. Pa tako interferira s aktuanom uređivačkom politikom boulevard-lista Večernjak.

DU
Deleted user
14:03 15.07.2017.

Kad ste toliko zapeli eto medijima nek vas stave pod "Showbiz" .....ali nikako na naslovnicu niti pod "Vijesti" !!!!!!!!!!!

PA
pan-am
13:22 15.07.2017.

Mi hoćemo normalnu državu ,posao , a ne budalaštine poput vas dvoje .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije