Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TEBE ĆEMO OBJESITI'

Dubrovačkom gradonačelniku poslali prijeteće pismo zbog Zdravka Čolića: 'Preorat ćemo dinamitima cijeli Stradun'

Dubrovnik: Građani na Stradunu dočekuju novu 2024. godinu uz Zdravka Čolića
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/16
08.01.2024.
u 10:29

"Čestitka za dobro jutro od 'branitelja' koji se nisu imali hrabrosti potpisati", objavio je Franković uz prijeteće pismo.

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković objavio je na Facebooku prijeteće pismo koje su mu navodno poslali hrvatski branitelji Tigrovi i 4. brigada Hrvatske. 

"Druže Frankoviću, kad smo mi branili Dubrovnik od četnika i srbadije 1991. godine, a ti danas pozivaš srpske pjevače na Stradun kao Zdravka Čolića i druge... Posljednja opomena da ćemo preorati dinamitima cijeli Stradun, a tebe objesiti na jarbol na Stradunu", piše, među ostalim, u pismu koje je objavio Franković.

Dubrovnik: Građani na Stradunu dočekuju novu 2024. godinu uz Zdravka Čolića
1/16

"Čestitka za dobro jutro od 'branitelja' koji se nisu imali hrabrosti potpisati", napisao je dubrovački gradonačelnik u opisu fotografije pisma koju je postavio na svoj Facebook profil, gdje su mu mnogi komentatori pružili podršku. "Mislim da je ovo iz Dubrovnika i da ovaj u ratu nije čuo pucnja", "Pusti ih, Mato, nema to veze s braniteljima", pišu mu pratitelji na društvenoj mreži.

Podsjetimo, jedna od najvećih pjevačkih zvijezda s ovih prostora Zdravko Čolić za doček 2024. godine pjevao je u Dubrovniku, a za jednu večer je, kako su pisali domaći mediji, dobio 130.000 eura.  

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Građani na Stradunu u Dubrovniku dočekuju novu 2024. uz Zdravka Čolića

Komentara 10

LL
lijepa_li si
10:48 08.01.2024.

neki bi prodali i rođenu mater! nit karaktera, nit ljudskosti, nit pravednosti u njima! ljudi bez obraza! da ne pričamo o čojstvu!

ŠT
ŠtoReći
12:47 08.01.2024.

Iskreno moglo je biti i bolje, ima pjevača...osim onih gaćeša koji su bili u ZG... A tko je poslao pismo treba istražiti. Ne mogu vjerovati da bi branitelji koji su branili Dubrovnik sada preorali Stradun! neki su ga već oraliali dok su branitelji branili. Nešto ne štima...

BR
Brankko
17:48 08.01.2024.

Zanimljiv rukopis toga prjetećega pisma; samo nedostaje da se taj pametnjaković i potpiše. I malo gramatike: prjeteće pismo, kao sljedeće pismo. Prijeteći gradonačelniku, tip je poslao prjeteće pismo. Vidimo razliku, zar ne? Slijedeći zeca, lovac se odlučio na sljedeći potez: da puca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije