Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SVI SMO IMALI CRUSH'

Alka Vuica otkrila je li bila u vezi sa Zdravkom Čolićem: 'U mladosti je bio naš najljepši i najbolji pjevač'

Alka Vuica
Foto: Instagram
1/14
21.10.2023.
u 12:20

Glazbenica je nedavno objavila zajedničku fotografiju iz mladosti i napisala je kako se 'neke ljubavi nikad ne prebole'. Ipak, kazala je da ljubav prema Čoli bila samo platonska

Pjevačica Alka Vuica nedavno je zaintrigirala pratitelje fotografijom na kojoj je zagrljena sa Zdravkom Čolićem. U opisu je napisala  'neke ljubavi se nikad ne prebole', što je mnoge navelo na misao kako su nekad bili zajedno. 

- Zapravo sam trebala napisati da se neke ljubavi nikada ne ostvare, svi smo imali crush na Čolu, Čola je bio pojam, najljepši i najbolji pjevač naše mladosti, mada sam ja zapravo uvijek bila rokerica i uvijek sam više voljela rock bendove i rokere s gitarom, ali Čola je uvijek bio Čola, ali sve je to bilo samo platonski, objasnila je Vuica za INmagazin. 

 

Nedavno se vratila iz Pariza, gdje je uživala sa sinom Arijanom i njegovim ocem, umjetnikom Vukom Veličkovićem.

- Bila sam u Parizu, bila je izložba hommage Arijanovom djedu, on je akademik francuski i akademija je radila njegovu izložbu, objasnila je. 

Svojim sjajnim odnosom Alka i Vuk razbijaju mitove i pokazuju da je roditeljska uloga iznad svega.
-Svi smo bili, cijela familija, bio je Arijanov polubrat Saša koji sad opet živi u Parizu, jedno vrijeme je živio s majkom na Palma de Mallorci, jako se dobro slažemo i volimo, i mislim da je to bit svake obitelji. Svima bih preporučila da uzgajaju ljubav i da pokušaju razriješiti nesuglasice, mislim da je ljubav najvažnija, zaključila je Alka. 

VEZANI ČLANCI: 

Inače, glazbenica je nedavno za InMagazin prijsetila se svog prvog poljupca.

- Sjećam se prvog poljupca i bio je grozan, na jednoj klupici u Bujama. Išla sam u srednju školu, s mojim prvim dečkom. Niti se on nije znao ljubiti niti ja. Tako smo se ljubili da smo se na kraju brisali maramicom – kazala je Alka. Nakon prvog poljupca osjećala se, kako kaže, kao da ju je krava polizala.

– Katastrofa, poslije sam morala puno vježbati da bih dobila pjesmu "Jer ti se ljubiš na tako dobar način" – našalila se Alka i tako podsjetila kako je i to jedna od pjesama koje joj je napisao Momčilo Bajagić Bajaga. 

Alka je imala samo 18 godina kada su se upoznali, a kako prenose mediji, zajedno su bili četiri godine.

U tom je razdoblju Alka Bajagi napisala pjesmu "Gdje Dunav ljubi nebo" koja je postala jedan od najvećih hitova Josipe Lisac.
"Bili smo mladi, pisali smo pjesme jedno drugom, bilo je ljubavi, neke pjesme postale su pravi hitovi."  Meni je nepristojno, što da govorim 'ko je meni što napisao. Ja vam mogu otkriti što sam ja Bajagi napisala, napisala sam ih nekoliko, ali jedna od pjesama koja je proizašla iz naše ljubavi jest: 'Gdje Dunav ljubi nebo'”, otkrila je Alka Vuica.

Iako je svatko od njih krenuo svojim putem, Alka tvrdi da su i danas dobri prijatelji.

VIDEO: Tatjana i Goran preživjeli su preljub i vjenčali se nakon 10 godina, a onda se sve raspalo 

Komentara 13

Avatar Stradun
Stradun
13:26 21.10.2023.

A s kim nije?

LL
lijepa_li si
14:16 21.10.2023.

u svakoj generaciji se nađe djevojaka za sve! godine prođu, a one žive na staroj "slavi" same i ogorčene.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
18:50 21.10.2023.

Ne znam kakav je ukus u muškarcima i glazbi imala Vaša/vaša mladost, ali ako Vam/vam je on bio najbolji i najljepši pjevač, onda, stvarno, ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije