Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosno objavio

Tarik Filipović pozirao sa Zdravkom Čolićem pa se našalio na svoj račun

Foto: instagram
1/18
31.12.2023.
u 12:15

Ispod fotografije javio mu se voditelj Frano Ridjan koji vodi večerašnji doček u Dubrovniku

Voditelj Tarik Filipović (51) pozirao je s poznatim glazbenikom Zdravkom Čolićem (72) koji večeras za doček Nove godine nastupa na dubrovačkom Stradunu. Voditelj je objavio njihovu zajedničku fotografiju i uz nju napisao: "Kad (ili ako ikada) odrastem - bit ću Zdravko Čolić".

Ispod fotografije javio mu se voditelj Frano Ridjan koji vodi večerašnji doček u Dubrovniku. "A ja vodim doček na Stradunu, pa ću ga s guštom najaviti", napisao mu je kolega pod objavom. 

Lejla Filipović sa suprugom Tarikom i prijeteljima Dinom i Viktorijom Rađom te Marijanom Batinić zabavljala se početkom mjeseca na jednom božićnom partyju odakle je objavljivala Instagram storyje. Na njima smo mogli vidjeti kako je u jednom trenutku Tarik počeo pjevati karaoke i to "Zenica blues", a na gitari ga je pratio bivši košarkaš Dino Rađa. 

VEZANI ČLANCI

Mikrofona se primila i Marijana Batinić koja je zapjevala "Željo moja" od Doris Dragović. Osim toga, Tarik je na svom Instagramu podijelio s pratiteljima i kako se zabavljao na plesnom podiju, a plesne pokrete pohvalio mu je i plesač Marko Mrkić koji je također bio na partyju. 

VIDEO Tko je reper Desingerica koji tenisicama udara publiku, a pjesma mu je najslušanija na YouTubeu u Hrvatskoj?

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
15:19 31.12.2023.

Našli se zemljaci.

AN
angelstorm21
15:25 31.12.2023.

Kako se grle jugo jarani za naše medije, koji su sve samo ne naši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije