Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napao službenu osobu

Drvenom letvom pokušao udariti komunalnog redara

policija
Arhiva VL
12.02.2010.
u 09:16

Komunalni redar došao je u zgradu kako bi provjerio je li izvršena deložacija 51-godišnjaka, no ovaj ga je verbalno i fizički napao. Redar se uspio obraniti od udarca.

ŽEGAR - Na jučerašnjoj provjeri o izvršenoj ovrsi Općinskog suda u Obrovcu jučer oko 9 sati u Žegaru je napadnut 41-godišnji komunalni redar.

Naime on je došao provjeriti je li 51-godišnjak iseljen iz stana, no kada je ušao u zgradu, 51-godišnjak ga je najprije verbalno, a potom i fizički napao uzevši drvenu letvu kojom ga je pokušao udariti. No komunalni redar uspio je udarac blokirati rukom te je napustio zgradu. 

Policija je protiv 51-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti. 

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
10:00 12.02.2010.

Higijensko-tehnička zaštita

ZG
zg2012
10:06 12.02.2010.

DOKAZ je pronađen! Komunalni redari stvarno postoje!!!

OB
-obrisani-
10:54 12.02.2010.

Pa šta, šta hoda po tuđim kučama. A možda mu je gledao pretjerano ženu pa ga je ovaj natjerao sa letvom.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije