Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnje sutkinji

Drama u Splitu: Milas oslobođena optužbe za trovanje svekrve

Tanja MIlas, suđenje (1)
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
04.10.2013.
u 12:35

Kći pokojne Jagoda Kegalj počela je vikati na sutkinju i vijeće zbog oslobađajuće presude pa su morali intervenirati i pravosudni policajci.

Tanja Milas, 33-godišnjakinja koju je Županijsko državno odvjetništvo teretilo za okrutno i podmuklo ubojstvo svoje svekrve Ane Milas u rujnu 2010. godine, oslobođena je danas odgovornosti na Županijskom sudu u Splitu.

Sutkinja Ivona Rupić, koja je predsjedala peteročlanim vijećem, kazala je u obrazloženju presude da nema dokaza kako je okrivljena Tanja Milas izravna počiniteljica ovog kaznenog djela, odnosno da nema dokaza kako je baš ona stavila otrov u hranu, piše Slobodna Dalmacija.

– Je li moguće da je to napravio netko drugi? – zapitala se u obrazloženju sutkinja Rupić, a pri kraju svog izlaganja u riječ joj je upala kći pokojne Jagoda Kegalj koja je počela vikati na sutkinju i vijeće zbog oslobađajuće presude pa su morali intervenirati i pravosudni policajci.

Tanja Milas, ustajući sa stolca za okrivljenike, naglo se slomila i počela plakati te je jedva izašla iz sudnice.

Bila je optužena da je svekrvu otrovala insekticidom karbofuranom u njihovoj obiteljskoj kući u Zmijavcima pokraj Imotskog. Učinila je to, prema optužnici, kako bi se riješila brige o skrbi nepokretne žene koju je hranila i prala tri godine.

>>Stavila otrov u hranu svojoj svekrvi o kojoj se 3 godine brinula

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije