Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN 48-GODIŠNJAK

Drama u Karlovcu: Policija izašla na teren, pijani muškarac odmah izvadio pištolj...

Zagreb: Osobni automobil naletio na pješakinju na zebri u Vatikanskoj ulici
Zeljko Lukunic/PIXSELL
21.02.2024.
u 09:37

Po izvršenom sigurnosnom pregledu, kod osumnjičenika je pronađeno oružje 'D' kategorije te je doveden u službene prostorije, gdje je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 1,63 promila, javlja karlovačka policija.

Muškarac (48) iz Karlovca završio je u pritvoru zbog prijetnji 28-godišnjakinji, javlja PU karlovačka.

"U ponedjeljak, 19. veljače 2024. godine, policijski službenici Policijske postaje Karlovac s ispostavom Vojnić zaprimili su kaznenu prijavu 28-godišnjakinje u vezi kaznenog djela prijetnje koje joj je uputio 48-godišnjak.
 
Odmah po zaprimanju kaznene prijave istog dana u večernjim satima policijski službenici upućeni su na adresu prebivališta osumnjičenog u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu. Muškarac je zatečen ispred zgrade na navedenoj adresi i tom prilikom je iz pojasa izvukao pištolj prijeteći da će pucati, nakon čega su druge policijske ophodnje zapriječile kretanje vozila i osoba na navedenom mjestu događaja", piše karlovačka policija.

"Ubrzo ga policijski službenici savladavaju te mu stavljaju sredstva za vezivanje. Po izvršenom sigurnosnom pregledu, kod osumnjičenika je pronađeno oružje 'D' kategorije te je doveden u službene prostorije, gdje je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 1,63 promila.

VEZANI ČLANCI:

Sinoć je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnesena nadležnom državnom odvjetništvu. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana protiv muškarca slijedi i podnošenje optužnog prijedloga", dodaje policija.

VIDEO Tragedija u Karlovcu: Policajac na motoru usmrtio pješaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije