Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ KARLOVCA

Vrijeđao suprugu i gurao joj mobitel u usta ispred shopping centra. Dobio je uvjetnu kaznu

Obiteljsko nasilje
Davor Puklavec/PIXSELL
30.01.2024.
u 09:40

Sve se izdogađalo kada je par bio na putu iz Opće bolnice do trgovačkog centra u Karlovcu, nakon što su u bolnicu otišli u posjetu njegovoj baki

Sud u Karlovcu proglasio je krivim 31-godišnjaka nakon što je psihički, a potom i fizički zlostavljao svoju suprugu. Sve se izdogađalo kada je par bio na putu iz Opće bolnice do trgovačkog centra u Karlovcu, prenose 24sata, nakon što su u bolnicu otišli u posjetu njegovoj baki.

Zato što supruga nije htjela ići, par se sukobio još u automobilu, a suprug ju je vrijeđao i prijeti joj da će je ''otpeljati doma pa će vidjeti'', sve uz psovke. Nakon toga su došli na parkiralište trgovačkog centra, muškarac je ženu uhvatio jednom rukom za vrat, drugom rukom je uzeo mobitel i počeo joj ga gurati u usta.

- Evo sad čitaj poruke - govorio joj je, a zbog toga je dobio 30 dana zatvora uvjetno, uz šest mjeseci roka kušnje.

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije