Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dragocjena priča o hrvatskom branitelju i srpskom proti koji su u paklu Vukovara jedan drugome spasili život

21.11.2022. u 23:20

Tražeći na internetu još koji trag o sudbini tog svećenika, našao sam dragocjenu priču o onom što je u svakom ratu najrjeđe: o ljudskosti i junaštvu

Komentara 8

MA
marta22
07:20 22.11.2022.

Puno toga dobrog i pametnog je patrijarh Porfirije rekao. Ipak, SPC, kojoj je na čelu, dodijelila je osuđenom ratnom zločinncu Vojislavu Šešelju odlikovanje, a episkop Irinej Bulović, duhovni otac plemenitog Porfirija, tom je prilikom rekao: da mu je “pripao dio dio časti i ugodna dužnost da u ime cijenjenog vladike Longina uruči ovo divno odličje u ime divnog Božjeg tješitelja, sveca, našeg gotovo suvremenika, Svetog brata Mardarija." Čak i ako se pomirimo s činjenicom da SPC ne priznaje Haški sud i da za njih Šešelj nije ratni zločinac, teško je prihvatiti da bilo koja kršćanska crkva može dodijeliti odlikovanje nekome tko vrijeđa najvulgarnijim psovkama političke neistomišljenike. Patrijarh Porfirije je tu dodjelu mogao i morao spriječiti.

SA
sasha68
18:01 22.11.2022.

pofuče gdje ti zivis ako ne cuhes koliko te ,,neke,,kako kazes riječi njegove razaraju?? ako ti je neko jedan dan rekao dobar dan a drugi idi upm hoćeš li ti njemu opet reć dobar dan, jer eto jednom je rekao nesto normalno

GE
geepich
07:23 22.11.2022.

Ponovoovaj pevac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije