Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drago Prgomet:

'Gospođa Rusak je dobila mandat s kojim ima pravo raspolagati'

Drago Prgomet
Foto: Robert Anić/PIXSELL
19.01.2016.
u 22:48

Prgomet je dodao da je to za njih završena priča

- Gospođa Rusak je dobila mandat s kojim ima pravo raspolagati - rekao je predsjednik HRID-a Drago Prgomet u večerašnjem Dnevniku 3 na HTV-u komentirajući odlazak zastupnice Gordane Rusak u klub zastupnika HSLS-a. Prgomet je dodao da je to za njih završena priča.

Na pitanje je li istina da je druga zastupnica HRID-a, Irena Petrijevčanin Vuksanović, razgovarala s predsjednikom HSLS-a Darinkom Kosorom, Prgomet je odgovorio da svi članovi HRID-a imaju pravo razgovarati s kim god hoće i kad hoće - rekao je Prgomet.

- Činjenica je da je jedna kolegica, suradnica gospodina Kosora, kontaktirala gospođu Irenu u namjeri dogovora sastanka. Gospođa Irena je to odbila i izvijestila me o tome - rekao je Prgomet.

Prgomet je rekao da ćemo iduće četiri godine biti svjedoci teških ideoloških sukoba desnice i ljevice.

- Hrvatskoj u ovom trenutku treba sve osim ovih sukoba. Treba barem minimum konsensuza u zemlji koju napuštaju mladi, u kojoj je gospodarstvo na ponoru... - rekao je Prgomet.

>> Kaznena prijava protiv Rusak, USKOK kreće u izvide

>> Rusak o tvrdnjama o trgovini: To su laži, podbadanja i nemoral

Komentara 17

MK
marcel.kocan
23:56 19.01.2016.

tako ti shvaćaš demokraciju jelda posavljak? Plati pa klati?

ST
stomugromova
23:26 19.01.2016.

Konvertit Prgomet brani pravo na korupciju i nemoral u politici.Zaista se ogolio do kraja.Braneći Rusak,zapravo brani sebe i svoj svjetonazor.

KU
kupatilo
02:15 20.01.2016.

Jedno je u pravu.Trebamo se prestat jesti izmedju se jer to nevodi dobrom.Malo imamo neprijatelja pa jos i sami medju sobom dase svadjamo.Za politicare me briga al mi narod bi trebali biti pametni pase na taj put nedati zavesti a oni koji rade podjele ka "mi ili oni" takve ne birati.Svismo mi mi i svismo skupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije