Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne poštuju Haag

Dragan Marković: Hrvatskoj zbog Oluje treba stopirati ulazak u EU

knin (1)
Hrvoje Jelavić/Pixsell
05.08.2011.
u 10:49

– U Oluji je ubijeno ili nestalo 2000 Srba, a 220.000 ih je protjerano. Za prijam u EU potrebni su dobrosusjedski odnosi – naglašava

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma izjavio kako bi Europska unija trebala stopirati prijam Hrvatske u EU sve dok ona ne prestane slaviti Oluju kao državni praznik, piše beogradski B92.

– Bruxelles treba stopirati ulazak Hrvatske u EU, ne zato što Hrvatska ne poštuje srpske žrtve nego zato što ne poštuje presudu Haaškog tribunala kojom je utvrđeno da je operacija Oluja bila udruženi zločinački pothvat – rekao je Marković svojoj televiziji Palma plus dodajući kako je "Haaški tribunal zbog operacije Oluja, koja je izvedena zbog protjerivanja srpskog stanovništva iz Kninske krajine, u travnju ove godine osudio Antu Gotovinu na 24, a Mladena Markača na 18 godina zatvora", ali je smetnuo s uma da su presude nepravomoćne.

– U operaciji Oluja prije 16 godina ubijeno je ili nestalo oko 2000 Srba, a protjerano ih je oko 220.000. Imajući u vidu te podatke i činjenicu da su uvjeti za prijam u EU suradnja s Haaškim tribunalom i dobrosusjedski odnosi, onda EU ne bi trebao šutjeti nego bi trebao stopirati ulazak Hrvatske u Uniju – mudruje ovaj bivši pripadnik Arkanovih paravojnih postrojbi koji se hvali time što je "branio Srbe u Hrvatskoj".

Komentara 74

IN
intersanctum
11:15 05.08.2011.

cuj pak ovog trofaznog :))

LB
lejk blejk
11:20 05.08.2011.

Hvala Dragane pomažeš nam da ne uđemo u tu masonsku tvorevinu pozdrav od euroskeptičnog hrvata i domoljuba i pozdrav svima koji koče ulazak RH u EU tako je spašavaju

ŽJ
život je more
12:22 05.08.2011.

05.08.2011. u 12:11h 17kamocemo je napisao/la: ********************* četnik,ti si danas trebao biti na parastosu u Beogradu i žalovati propast Velike Srbije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije