Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINA JARCA

Doznajte što pojedinim horoskopskim znakovima donosi nova 2020. godina

horoskop
Foto: Getty Images
1/2
04.01.2020.
u 21:30

Retrogradni Merkur od sredine lipnja do sredine srpnja nešto će dodatno komplicirati u komunikaciji, međutim on će ipak najviše u 2020. godini zakomplicirati promet te će se tada stvarati najveće gužve.

Novu 2020. godinu mnogi smatraju godinom Jarca jer su aktivne tri planete u tom znaku - Jupiter, Saturn i Pluton. No, to nije uvijek razlog za veselje i ležernost, već će u ovog godini više prevladavati realizam, a povremeno i pesimizam. 

Astrološka je to prognoza astrologinje Anđelke Subašić za 2020. godinu.

Kada su planete tog tipa u neposrednoj blizini jedna drugoj, također nije najveselije ni na ekonomskom planu jer to nije znak za ekspanziju. Nije vrijeme ni za ulaganja ni investicije, osim ako nisu savršeno isplanirane. 

Vrijeme je u 2020. godini najbolji saveznik svakome tko je u nedoumici. Od srpnja do prosinca ove godine Mars je prisutan u Ovnu što znači da će dosta ljudi zbog velike energije biti podložno ozljedama

Retrogradni Merkur od sredine lipnja do sredine srpnja nešto će dodatno komplicirati u komunikaciji, međutim on će ipak najviše u 2020. godini zakomplicirati promet te će se tada stvarati najveće gužve. 

Detaljnije o tome što se sve očekuje u 2020. godini pogledajte u videu. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:16 05.01.2020.

Kaj god! Trabunjanje, bulažnjenje i nagvaždanje na kvadrat.

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
00:07 05.01.2020.

Hahaha, u lipnju i srpnju će se zakomplicirati promet?! Wow! U sred ljeta?! Ma nije za očekivati ahahaha Koji ćemo bit na europskom prvenstvu, nije rekla? To je već malo teže "pročitati iz zvijezda", nego gužvu u ljetnim mjesecima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije