Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utjecaj Merkura

Kakvi su svi horoskopski znakovi u vezi?

Shutterstock
30.11.2019.
u 07:00

Ribe su osjetljive i boje se da će povrijediti drugu stranu, a bikove će koštati tvrdoglavost

Svi znakovi u vladavini određenog planeta, odnosno pod njegovim utjecajem, ponašaju se drukčije. Trenutno na to utječe Merkur. 

Ovan
Ovnovi su entuzijastični i direktni. U vezama nisu skloni kompromisima, što njihovim partnerima nije drago. Hrabri su i štite one koje vole, a i radit će na vezi kako bi pomogli njenom napretku. 

Bik 
Tvrdoglavi su, snalažljivi i imaju metodički pristup svemu. Ako nemaju dovoljno vremena za to, onda mogu postati vrlo defenzivni. To znači da im treba dosta vremena da upiju informacije, pogotovo kad su u nekim nezavidnim situacijama ili svađama. Često su inertni i trebaju nekoga drugog da malo "potegne". 
Blizanci
Oni su brzi i logično razmišljaju. Komuniciraju vrlo efikasno, ali često odlutaju. Nehotice će nešto i slagati, a u vezama im je važno da se ljudi drže svoje riječi. 
Rak
Imaju reputaciju pasivno-agresivnih partnera. No vrlo su lojalni, uvijek podrška partneru i njegovim potrebama i jako emotivni. Često mijenjaju mišljenje. 

Lav
Entuzijastični su, zabavni i često dramatično komuniciraju, pričaju priče i mogu se poistovjetiti s ljudima. Vole sami sebi ugoditi. Način na koji govore je vrlo autoritativan. Njihova ih tvrdoglavost može koštati veze. 
Djevica
Vrlo su kritični. Fiksiraju se na ono u što vjeruju i neće biti mirni dok im netko to ne potvrdi. Često ih ometaju nevažne stvari u životu i vezama. S druge strane, uvijek su zainteresirani za svog partnera i njihov život. 


 

Vaga
Vage su neodlučne i nesigurne. No jako vole kompromis, što je dobra kvaliteta u vezama. No kad se dogodi da ne odlučuju sami i ne preuzimaju odgovornost za svoje postupke, ta njihova neodlučnost dolazi do izražaja. Želja za time da budu dobri, dovodi do toga da su neiskreni u komunikaciji s drugima. 
Škorpion
Vrlo su privatne osobe i nekad čak obavijene velom tajne. Vrlo intenzivan znak sa snažnim mišljenjima o svemu. Dobro čitaju partnera. 

Strijelac
Vole dijeliti s drugima, vole iskrenost i ne vole igrati prema pravilima! Njihove veze najbolje funkcioniraju kad slušaju partnera. 
Jarac 
Ove ljude je teško pročitati. Imaju strogo određena pravila u svojoj glavi kako bi stvari trebale izgledati, pa tako i veze. 
Vodenjak
Orijentirani su na detalje. Imaju vrlo ekscentrične ideje i način na koji razgovaraju ne odgovara svima. Vole simboliku i obožavaju slušati druge. Moraju dobro paziti da ne prekidaju druge, jer bi im partneri mogli pomisliti da ih uopće ne zanima što oni žele reći. 
Ribe
Ovo je vrlo osjetljiv znak. Inače su podrška, sentimentalni i suosjećajni, ali mogu biti poprilično pasivni u vezama. Mrze činjenicu da bi nekoga mogli povrijediti ili pogriješiti. 

Na Trešnjevački plac otišli smo po ljubavne savjete: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije