Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Doznajte kojeg biste kućnog ljubimca trebali imati prema svom horoskopskom znaku

Ljubimci
Foto: Getty Image
1/2
20.07.2019.
u 15:03

Ptica, pas, mačka... Doznajte koji ljubimac bi vam najviše odgovarao...

OVAN

Osobe rođene u ovom znaku su sponate i avanturističkog duha po prirodi. Obožavaju boraviti vani i odlično bi im došlo društvo koje bi ih pratilo. Udomite psića i oboje ćete biti sretniji.

BIK

Osobe rođene u znaku bika su prizemne i poznate kao lijene osobe. Ako žele nekog kućnog ljubimca, najbolji izbor za njih bio bi hrčak. 

BLIZANAC

Poznato je da su blizanci osobekoje vole puno pričati te bi im odlično došao ljubimac s kojim mogu komunicirati. Papige su odličan izbor za brbljave blizance. 

RAK

Emotivne i osjećajne osobe rođene u znaku raka za kućnog bi ljubimca trebale birati životinje oje su slične naravi. Labrador ili zlatni retriver uzvratit će ljubavlju i privrženosti. 

LAV

Najbolji izbor za lavove je mačka. Osobe rođene u ovom znaku vole biti u centru pozornosti i imati ljubimca koji ne zahtjeva previše brige. Mačka je upravo takav ljubimac. 

DJEVICA

Osobe rođene u ovom znaku su pedantne i vole sve držati čistim i urednim, stoga je najbolji izbor za kućnog ljubimca ribica. 

VAGA

Osobe rođene u ovom znaku vole mir i sklad u životu pa bi za njih najbolji izbor kućnog ljubimca bila ptica ili hrčak. 

ŠKORPION

Škorpioni su emotivni i tajnoviti po prirodi. Za njih će mačka biti odličan ljubimac koji će im pomoći da se osjećaju pozitivnije.

STRIJELAC

Osobe rođene u ovom znaku su jednostavne i s njima sve ide glatko. Ipak, vole avanture i pas bi za njih bio odličan izbor za istraživanje, šetnje, planinarenje..

JARAC

Oni su radoholičari i nemaju baš previše vremena ni želje za ljubimcem. Trebali bi razmišljati o ljubimcu tek kada su sigurni da se  zaista mogu adekvatno brinuti o njemu. 

VODENJAK

Poznati su po svom specifičnom ukusu pa će i birati ljubimca koji je inteligentan i privlači pažnju. Egzotična ptica mogla bi biti dobar izbor.

RIBE

Ribe su emotivne i brižne osobe kojima će odgovarati ljubimac koji će im uzvratiti pažnjom i uživati u maženju. 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar future Gohan
future Gohan
11:06 21.07.2019.

Ne vjerujem u horoskop, ali pročitah... i meni dali đukelu, a njih baš i ne volim, jesu privrženi ali dosta nih smrdi, laju non stop... nisu za mene, imam dvije mačke, pašu mi a i njihov prefrigani mentalitet... nije im pas do koljena... imao ga, kad je zbog starosti otišao, stigle maca, i od onda sam Cat Person...

Avatar loka
loka
02:54 21.07.2019.

budalaštine.

CE
centirion
07:16 21.07.2019.

Piskarala! Totalno pogrešno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije