Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sanja Barić - životni intervju

'Plenković je u prednosti, a Milanović je duboko nesretna osoba. U drugom svijetu ne bi mogao ni blizu javnih funkcija'

31.07.2022.
u 14:15

Ustavna stručnjakinja u britkom životnom intervjuu otkriva da je bila introvertirano i uplašeno dijete te da je htjela postati psihologinja, govori o svojim odlascima na vjeronauk u crkvu, ljubavi prema astronomiji i duhovnosti...

Komentara 73

TH
Thufir
19:00 31.07.2022.

"Cijenjenu" ustavnu stručnjakinju nije bilo "ni za čut, ni za vidit" kad je ludi Milojko mlatio samo po jednoj strani, čak štoviše, kao i ostatak te lijeve scene uživala je u Zokijevim performansima i "kako piša po neistomišljenicima". Sad kad je Milojko "počeo da šara", pa kad drugovi stradavaju od prijateljske vatre, sad joj je seljačina, glupan i potkapacitiran za dužnost koju obnaša. Licemjerje na najjače!

MA
marsovka
18:11 31.07.2022.

Ova se svakoj vlasti ugurava

Avatar MalenaB.
MalenaB.
20:24 31.07.2022.

Čim hvali Plenkovića znaš kol'lo je sati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?