Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ

Domagoj Milošević na proslavi Dana općine Novi Golubovec

Domagoj Milošević
Sabina Pušec/VLM
02.12.2011.
u 11:48

Dvije godine borbe za gospodarski oporavak daju rezultate, imamo rast bruto nacionalnog proizvoda, pad nezaposlenosti, rast izvoza, stranih ulaganja – istaknuo je Milošević

NOVI GOLUBOVEC – Potpredsjednik Vlade i kandidat na listi HDZ-a za 3. Izbornu jedinicu Domagoj Ivan Milošević nazočio je danas proslavi Dana općine Novi Golubovec. Milošević je istaknuo da je unatoč krizi i štednji unatrag četiri godine u Krapinsko-zagorsku županiju uloženo milijardu i pol kuna, što u poticaje u poljoprivredi, gospodarstvu, što u kapitalne projekte.

– Jučerašnji dan povijesni je za Hrvatsku, europarlament glasovao je o rezoluciji o pristupnom ugovoru s Hrvatskom, dobili smo tu rezoluciju, sljedeći će petak predsjednica Vlade Jadranka Kosor potpisati pristupni ugovor i to je zaista posebno značajan uspjeh – rekao je Milošević.

– U protekle dvije godine ključan je oporavak gospodarstva i investicije. Vlada se trudila u protekle dvije godine unatoč štednjama u proračunu, ušteđeno je više od sedam milijardi kuna, a da se pri tome nisu rezala socijalna prava, rodiljske naknade, dječji doplatci, isplatio se dug umirovljenicima, iduće godine ide zadnja rata, braniteljima nisu smanjivana prava i neće se smanjivati ulaskom u EU. Dvije godine borbe za gospodarski oporavak daju rezultate, imamo rast bruto nacionalnog proizvoda, pad nezaposlenosti, rast izvoza, stranih ulaganja – istaknuo je Milošević te pozvao građane da izađu u nedjelju na izbore:

– Iduće četiri godine mogle bi odlučiti o puno dužem razdoblju, bit će važne i važno je tko je na čelu Vlade u tom razdoblju. Hrvatska ulazi u EU, Hrvatska demokratska zajednica je ta koja će i u sljedeće četiri kao i u proteklih 20 godina preuzeti punu odgovornost, boriti se i širiti hrvatske interese, i političke i gospodarske, važan nam je oporavak gospodarstva, rast standarda i otvaranje radnih mjesta – rekao je Milošević.

Komentara 5

OB
-obrisani-
13:26 02.12.2011.

kojeg je spola....ovaj...Milošević.???

OB
-obrisani-
14:08 02.12.2011.

D.Milošević Vlasnik 19 stanova

SA
Savjest
09:55 17.12.2011.

\"02.12.2011. u 13:26h Rambo 1001 je napisao/la: Kojeg je spola ovaj Milošević?\" Odgovor: vlaškoga ili rusinskoga kao i i Milanović (rusinskoga stoga što se mnoga vlaška prezimena javljaju u Galiciji i Ukrajini kao naprimjer: Milošević, Milanović, Pavelić itd.) Kad sese g. Đakić iznenadio srpskim imenima u SDP, izjavivši da se radi o srpskoj stranci i vladi, zahvaljujući povijesnim manipulatorima, nije bio svjestan da su Vlasi posljednja masovna etnička skupina čiji je dio ušao u korpus hrvatskog naroda pa su zadržali narodna imena (i prezimena od tih imena) izbjegavši tako progon narodnih imena u kajkavskim i čakavskim područjima koji je provodila Katolička Crkva. Kako to isto, samo bez progona narodnih imena, vrijedi i za pravoslavne Vlahe, proizlazi da je najnesigurniji način zaključivanja o nečijem hrvatstvu ili srpstvu njegovo osobno ime ili prezime. Tko voli istinu lako će to prihvatiti, a tko voli mitove, neka u njima uživa, ali ne na štetu hrvatskog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije