Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Dolijao provalnik koji je volio kafiće i frizerske salone. Krao novac, cigarete, pribor....

Policija
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL/Ilustracija
12.06.2023.
u 07:47

Nakon što je ispitan na ODO Zagreb doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela

Iza rešetaka je završio 39-godišnjak koji se sumnjiči za osam teških krađa i šest pokušaja krađa. Prije toga je ispitan na ODO Zagreba, a sumnjiči ga se da je od 5. veljače 2023. do 20. svibnja 2023., u Zagrebu, nasilno obijao vrata ugostiteljskih objekata i frizerskih salona.

VEZANI ČLANAK:

Nakon što bi provalio, a sumnjiči ga se da je to inkriminiranom periodu učinio ili pokušao učiniti osam puta, krao je novac, cigarete, frizerski pribor i druge vrjednije predmete. Ukupna šteta je 6750 eura.  

Sumnjiči ga se i da je od 27. veljače 2023. do 7. lipnja 2023., u još šest navrata nasilno otvorio ili pokušao otvoriti ulazna vrata na ugostiteljskim objektima, jednoj trgovini i jednom poslovnom prostoru. Tri puta nije uspio provaliti, a tri puta je nakon provale otišao praznih ruku jer nije bilo vrijednih predmeta koje je mogao ukrasti.

Nakon što je ispitan na ODO Zagreb doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

VIDEO Lopov (34) dva puta provalio u istu crkvu u Španskom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije