Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinuto slavlje

Dok su bili na svadbi, netko im zapalio kuću

izgorila kuća, požar (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
26.09.2010.
u 16:00

Obitelj Nenada Kljakovića Gašpića ženila je sina Lea. Požar su uočili susjedi. Iz kuće ništa nije ukradeno, a po policiji riječ je o paležu

 – U subotu sam oženio sina. Svi smo bili na piru kada je netko provalio u kuću, ušao u sobu u prizemlju, polio je benzinom i zapalio! Bili smo u sali i veselili se kada su nas pozvali i rekli da nam kuća gori – kazao je Nenad Kljaković Gašpić iz Solina.

Susjedi su primijetili požar, zvali vatrogasce i zahvaljujući brzoj intervenciji šteta nije veća. U pocrnjeloj se sobi još osjeća jak miris paljevine i goriva. Dva televizora, namještaj, parketi, sve je izgorjelo.

– Štetu je policija procijenila na 25.000 kuna. Htjela bih pohvaliti vatrogasce, spasili su mi i psa - kaže supruga Kljakovića Gašpića. U kući je bilo novca i drugih vrijednosti, ali ne nedostaje im ništa. Palikuća ništa nije ukrao.

– Ne znam tko je to mogao napraviti i zbog čega. Jedino što ne vjerujem da će ih policija uhvatiti. Nisu našli ni lopova koji je ukrao BMW moga brata – kaže nam mladoženja Leo. Onaj tko je požar podmetnuo znao je što radi. Došao je sa stražnje strane kuće, izbjegavši tako tri psa, a očito je znao da u kući neće biti nikoga.

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
17:39 26.09.2010.

Po slikama sudeći neka sirotinja. Tog što je zapalio nije strah Boga.

Avatar morski covik 1
morski covik 1
16:28 26.09.2010.

Tko je zapalio zito?! Student.

OB
-obrisani-
21:03 26.09.2010.

Parketi??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije