Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pazin

Dok je crtao grafite u bivšoj vojarni, naišla policija

grafit na zgradi
Foto: Nikola Ćutuk/Pixsell
22.04.2020.
u 10:41

Utvrđeno je da je 18-godišnjak unutar nekadašnjeg vojnog kompleksa iscrtao više grafita, pa je zaraadio kaznenu prijavu za oštećenje tuđe imovine

Zato što je, kako kaže policija, neovlašteno mijenjao izgled objekta čime je oštetio tuđu imovinu, kazneno je prijavljen 18-godišnjak iz Pazina. A to neovlašteno mijenjanje izgleda imovine je zapravo iscrtavanje grafita.

Pazinska policija mladića sumnjiči da je to napravio tri puta, što je utvrđeno nakon što je 20. travnja u 22.35 zatečen kako na prostoru bivše vojarne u Ulici 154. brigade Hrvatske vojske dovršava crtanje grafita na jednoj od baraka.

Dok je on to radio zatekli su ga policajci koji su bili u ophodnji. Policajci su ustanovili i da je netom prije no što su oni naišli 18-godišnjak sprejem crtao grafite po obližnjem zidiću.

Mladić je odveden u policijsku postaju, a u razgovoru s njim utvrđeno je da je tijekom ožujka na objektima i ogradnim zidovima na prostoru bivše vojarne ispisao više grafita. Sumnjiči ga se i da je jedan grafit ispisao i na spremniku koji služi za odlaganje komunalnog otpada u Ulici prolaz Vincenta od Kastva.

U policiji nisu rekli kakve je grafite mladić ispisivao, no kažu da je grad Pazin u čijem su vlasništvu objekti na kojima je crtao grafite oštetio za više tisuća kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije