Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA GOVOR
Povratak na članak

Dodik o Komšiću: 'On je smišljen kao podvala Hrvatima, a onda pokušava držati lekcije Srbima'

Komšić je u govoru pred sudionicima zasjedanja Opće skupštine UN-a uz ostalo optužio susjedne zemlje da svojim postupcima unose nemir u BiH i destabiliziraju je.

Komentari 62

DU
Deleted user
16:29 25.09.2019.

nikad od BiH države, tu nikad neće biti mira i to treba razdijeliti pod hitno, jer ovo što sad muslimani rade to stvarno nema smisla, oni bi da budu glavni u toj državi a to nije moguće...

VL
NE
Neonacionalist
17:58 25.09.2019.

U suštini Bošnjaci se ponašaju u okviru BIH na sličan način kao što su to i Srbi u bivšoj Jugi , vjerovatno će sve to na sličan način i završiti raspadom iste kao i bivše Jugovine samo naravno moraju se dogoditi neke velike geopolitičke promjene u svjetskim okvirima a dotada će ta nefunkcionalna država nekako tovariti na nezadovoljstvo ili frustraciju sva tri njena naroda , naime prvu Jugovinu je uništio 2.svj.rat, da njega nije bilo vjerovatno bi još postojala, a drugu Jugovinu pad komunizma i raspad samog SSSR-a čime je i raspad Jugoslavije bio neizbježan. Zanimljiva je ta paralela između ex.Yu i ove svojevrsne mini Yu koju zapravo predstavlja BIH , naime u ovoj mini Yugi Bošnjaci naravno imaju ulogu Srba a Srbi ulogu Hrvata , imamo stalne te tenzije između B.Luke i Sarajeva kao nekada Zagreba i Beograda , a položaj BIH Hrvata bi otprilike bio najsličniji onome kosovskih Albanaca iz ex.Yu.

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
18:05 25.09.2019.

Dodik je potpuno u pravu što ne dozvoljava muslimanima da mu diktiraju politiku, što se BiH tiče, ono što je tamo trenutno na snazi je propali eksperiment koji nikad neće uspjeti i okidač za nove ratove; Amerikanci su trebali tuu nesretnu zemlju podjeliti na 3 republike povezane u konfederaciju (evropski političari su tu potpuno nebitni, da je po njima u cijeloj ex yugi bi još ratovali svi protiv svih);jedino na taj način BiH bi mogla, kako-tako, biti država.

VL
MA
Marina21
19:32 25.09.2019.

Sejdo Bajramović Bošnjački uguz misli da može raditi što hoće. A Bakir zajedno sa njim hoće da naprave velikoBošnjačku BiH. Ist kako su se ponašali Srbi u bivšoj državi. I znamo kako je to završilo.znamo kako je to završilo.

VL
SR
sramitese
18:11 25.09.2019.

hrvatska vojska..nije smila uci u bih..i uspostaviti vlast 95..iz jedna jedina razloga..sto su zapadne sile zakljucile a u prvom redu amerika....da bih populacijski .. nije kao u vrijeme prije prva svjetska rata..i dolaska austrijanaca..jer bi hrvatska drzava imala dvije ..velikuu muslimansku i srpsku populaciju..u svojoj drzavi..sto bi dovodilo do stalnih sukoba..i nemira..pa su nasli ovakvo rjesenje..koje je unaprijed osudjeno na raspad..i podjelu..pitanje je samo vremena..a sluzi i kao okidac sukoba u europi..sto odgovara americkim interesima kontrole europe.

VL
Avatar KeK_LoL_JK
KeK_LoL_JK
18:06 25.09.2019.

medicinskim riječnikom, upaljeni crvuljak, koji će nakon izvjesnog vremena prsnuti ili se probušiti...

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
19:46 25.09.2019.

Ova BiH je nekakva loša kopija SFRJ. Obje su po svojoj vladivini negativne za život i razvoj svojih naroda s razlikom da je Juga imala karizmatičnog vođu, tj. gazdu, imala je nekakav vanjskopolitički ugled, nekakav gospodarsko-politički kurs ( šupalj na sve strane, ali ipak kurs) i znal se nekakav red ( doduše po komunističkoj i srpskoj mjeri ). Ovo ovdje danas nema nit gazde, nit ugleda, nit kursa niti reda. Da se napad na tornjeve-blizance kojim slučajem dogodil u vrijeme rata ili Daytona, ta država ne bi postojala. Ovak su Amerikanci, da bi se dodvorili Arapima i Turcima, dozvolili nekakvu "državu" koja je skopčana po modelu luđačke košulje. Srbi su se na vrijeme separirali, a Ameri su Hrvate gurnuli u "federaciju" s Muslimanima u nadi da će zbog povezanosti RH s tamošnjim Hrvatima uspjeti iskontrolirati Muslimane. Hrvati su im za to bili najpogodniji zbog toga kaj su jedini prozapadni segmenu BiH. Mislim da će promjene doći u drugom Trumpovom mandatu ( ako ga bude ). Da smo imali vanjskopolitički koncenzus i sposobniju diplomaciju, stvar bi bila već riješena i u ovom mandatu

VL
VL
????
16:11 25.09.2019.

A i Večernji bi mogao malo pripaziti na jezik, ovo spominjem jer nije prvi put da sam uočio - "komentirajući govor kojega je Komšić dan ranije održao" - nije "govor kojeg je održao" nego "govor koji je održao". Riječ "kojeg" je akuzativ za žive imenice muškog roda, a akuzativ "koji" je za nežive imenice. Govor je očito neživa stvar. Dakle "čovjek kojeg sam slušao", ali "govor koji sam slušao"

VL
HE
hr.eu
19:07 25.09.2019.

Apsurdo ali nisu Srbi nego su Muslimani grobari ovakve "BiH" svojoj suludom maksimalističkom politikom.

VL
DU
Deleted user
16:23 25.09.2019.

Lud zbunjen normalan sve je kao u tom serijalu ...

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
19:58 25.09.2019.

Da moram lajkati Dodika? Zar je dotle došlo?

VL
MA
MateBobanheroj
19:25 25.09.2019.

Očekujemo sada narko dilera Bljujanca i njegov ponovni poziv Sorošancu Bancu u emisiju. Više ne znam kako ta dva muslimanska lobista imaju obraza pojavljivati se u eteru. Sramota za grad Zagreb i medije općenito.

VL
VT
vecernji_tabloid_popa_tolja
19:04 25.09.2019.

Od Hrvata su najgori oni koji su presli na pravoslavlje, Milorad je primjer par excellence

VL
KU
Kultura
19:26 25.09.2019.

Koliko smo muslimanima pomogli, naoruzavali ih, primali izbjeglice, ranjenike, na sve nacine ih spasavali, glasali u parlamentu za jedinstvenu BiH....eto nam hvala. Mesic je stalno laprdao da su Tudjman i milosevic dijelili bosnu. Jel mu sad dobra ovakva ko fol nepodijeljena?

VL
SH
Shalan
19:28 25.09.2019.

Ni jedni ni drugi nam ne žele dobro. Ne laje ker radi sela.

VL
SH
Shalan
19:28 25.09.2019.

Ni jedni ni drugi nam ne žele dobro. Ne laje ker radi sela.

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
05:59 26.09.2019.

Paradoks je da upravo Ž. Komšić, insistirajući na priključenju teritorijalno cjelovite BiH u NATO i EU integracije, štiti vitalne nacionalne interese RH i sigurnost njenih granica i teritorija. Za razliku od njega, D. Čović bi izgleda dogovorio sa M. Dodikom nekakav deal, po kom bi se stvorili formalno pravni uvjeti moguće uspostave ruskih vojnih baza na puškomet od Zagreba sa "pogledom" na Knin i Jadransku obalu!? ZAŠTO!?? Ne zavaravati se niti podcjenjivati velikosrpsku fašističku politiku, koja je itekako još uvijek prisutna u politici srbijanskoga državnog i vojnog vrha i u čelnim strukturama svetosavske sekte, koji po ovom pitanju djeluju sinkronizirano. Pogledajte samo tko im vodi državu, što javno, što iz sjene (ekipa koja je aktivno sudjelovala u agresiji na susjedne zemlje tijekom 90tih, samo još Sloba fali!) Najveća prepreka ostvarenju njihovih velikosrpskih fašističkih apetita je upravo teritorijalno cjelovita BiH u NATOu i savezništvo Hrvata i Bosanaca po ovom pitanju. Istina se mora ponavljati kako je velikosrpske fašističke laži ne bi nadvladale i ugrozila sigurnost Hrvatske i njenog stanovništva.

VL
SH
Shalan
19:28 25.09.2019.

Ni jedni ni drugi nam ne žele dobro. Ne laje ker radi sela.

VL
EL
Elmar
18:30 25.09.2019.

Za 20ak godina broj Hrvata u BiH će se prepoloviti. Neizbježna činjenica.

VL
ZI
zip123
19:31 25.09.2019.

Vi svi strucnjaci za politiku sto tu lupate kojekakve teze i prijedloge,nadam se da ste svjesni da ce biti kako stranci odluce i da vasa misljenja kao ni Dodikova,Bakirova i Coviceva uopce nece biti bitna.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.