Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
130 16°C
  • Deleted user:

    Još iz dobaa EWG, kasnije EG, danas EU - a sve desetljećima pratim - nikada nije bilo niti jednog kandidata ili kandidatkinje za dužnosnika po kojem bi se ovako necivilizirano medijski pljuvalo iz zemlje njegova porjekla. Ovo je zaista presedan ... prikaži još!n kojeg, vjerujem, ni u slijedećih 40 godina nitko neće srušiti. Jedino - ako opet neki kandidat za visoku dužnost bude dolazio ih Hrvatske i zloglasni prostor izvješćivanja i dalje će biti pod utjecajem lijevog eikstremizma.

  • Zagor77:

    Ovi svi iz SDPea koji toliko mogu da mrze Hrvatsku i nekog iz Hrvatske da dogura na neku visoku poziciju trebalib promjenit ime u Srpska Dopunska Partija

  • DOBARDAN:

    Ustanova za obrazovanje kadrova u pomorstvu prenosi iz Vijesnika dok je još izlazio plaće pomoraca na stranim brodovima. Zapovjednik i prvi časnik na LNG brodovima 15-30 tisuća dolara, na kontejnerskim brodovima 10-17 tisuća dolara, drugi i treći časnici 2,5-8 tisuća ... prikaži još! dolara mjesečno. A njen muž je kapetan na stranom bodu i još uvijek su u braku.

Još iz rubrike Vijesti

Autombil, gorivo
LOŠE VIJESTI

Veliki udar na standard građana: Sutra nas očekuje veliko poskupljenje goriva?

NASTAVAK PREPUCAVANJA

Jandroković o Raspudićevoj izjavi da ga 'lovi': To je neka vrsta opsjednutosti

TVRDI DA JE NEVIN

Bjegunac iz slučaja Pauk: Predat ću se policiji pod jednim uvjetom