Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DNA ANALIZA

Američki znanstvenici tvrde: Croatan indijanci i hrvatskog su podrijetla!

09.10.2021.
u 20:52

Među Hrvatima koji su došli u Sjevernu Ameriku u 15. stoljeću bilo je i nekoliko cijelih obitelji sa ženama. To upućuje da su Hrvati imali namjeru osnovati stalno naselje, a ne samo trgovačku koloniju, ističu autori

Ključne riječi

Komentara 134

Avatar Tombstone
Tombstone
21:09 09.10.2021.

Sad buju srbi odmah otkrili pleme srbetan, koje je nastalo jos prije. S poglavicom zvanim Vol Koji Cici

MK
mksdk
23:52 09.10.2021.

Ova vijest će posebno pogoditi Srbe jer su Hrvati koji su došli do Amerike bili Dubrovčani. I, gle čuda, nisu sami sebe smatrali Srbima nego Hrvatima.

NB
niko bitan
22:09 09.10.2021.

Sjećam se dokumentarnog filma o djevojci iz Hrvatske koja je dobila preko agencije za transplantaciju koštane srži donora iz Amerike - kompatibilni donor. Lik je bio Indijanac i oženili su se na kraju balade. Je li itko od komentatira nabavio ovaj članak ili samo mlatimo praznu slamu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?