Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN OGLAS

Djevojka nudi besplatnu kuću i plaću pod uvjetom da volite pse

Psići
Foto: Thinkstock
18.07.2017.
u 09:30

Kuća se nalazi u selu Taraš, Vojvodina, dvadesetak kilometara od Zrenjanina, a Marija novim ukućanima nudi plaću od 1250 kuna mjesečno

Ljudi u oglasnicima prodaju, nude i kupuju različite predmete i usluge, no djevojka iz susjedne Vojvodine postavila je zaista neobičan oglas koji je vrlo brzo privukao pažnju ne samo lokalne javnosti već i šire.

Kako pišu vojvođanski mediji, ovaj je oglas idealan za vas ako volite životinje, vlasnik ste mačke ili nekog psa, a oduvijek ste željeli živjeti daleko od gradske gužve, u miru, da vas budi cvrkut ptičica.

Na stranici Mali oglasi – Vojvodina, pojavio se oglas koji je postavila Marija koja nudi besplatno kuću i plaću od 20.000 dinara (oko 1250 kuna), ozbiljnoj obitelji ili paru.

Jedini uvjet koji je Marija postavila je da volite životinje.

– Tražim ozbiljan, odgovoran par (obitelj) za život na selu i brigu o psima. Stanovanje u kući je besplatno, plaća je 20.000 dinara. Uvjet je: ljubav prema životinjama, pogotovo psima – napisala je Marija.

– Molim da me ne kontaktiraju oni koji od svega vide: besplatno stanovanje i plaću uz to. Znači, potreban mi je netko da odgovorno i s ljubavlju brine o psima – dodala je ona.

Kuća u kojoj ljubitelji životinja mogu besplatno stanovati uz dodatne prihode nalazi se u selu Taraš koje je oko dvadeset kilometara udaljeno od Zrenjanina.

Jedina stvar koja u oglasu nije navedena jest o koliko se točno pasa treba brinuti i koje su pasmine, no za ljubitelje životinja to ne bi trebala biti nikakva prepreka.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
12:06 18.07.2017.

A koliko vrijedi Marija?

Avatar Niškorist
Niškorist
14:48 18.07.2017.

A režije i hrana ,,,,rad na crno ?

DU
Deleted user
11:46 30.08.2017.

Nije nevažno koliko ima pasa...može ih biti 3-4, a može i 100. Ponuđen novac je dovoljan za mjesečnu prehranu (jeftinijom hranom) pet -šest većih pasa. Što je s troškovima liječenja? Što s tim psima treba raditi, osim što ih trebaa 'voljeti'? Možda ih treba svaki dan 3x šetati po 5 kilometara. Ja mislim da se radi o zafrkanciji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije