Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napuštene životinje

Lutali su ulicama Knina, sad smetaju i u svinjcu

Napušteni psići
Foto: Privatni album
1/6
10.07.2017.
u 09:45

Kninski volonteri traže smještaj za psiće koje su spasili, javiti im se možete na 099/67-76-118

Ostavljeni su na ulicama Knina, u okolnim selima, pronađeni u kontejnerima, bacili su ih kao smeće.

Da nije bilo kninskih volontera, već odavno ne bi bili živi. Prepušteni sami sebi, jer u Kninu nema skloništa i nije ih briga za napuštene životinje, volonteri su ih sklonili u jedino mjesto koje su imali. Privremeni dom štencima je postao jedan svinjac, no i tamo su smetali. Možda čak i onima koji su ih izbacili.

 – Rekli su mi da ih se moram riješiti jer smrdljivi psi s ulice nemaju tu što tražiti. Nitko ne želi pomoći ni njima ni nama. Sklonili smo ih u jedan vinograd, ali tamo nisu sigurni. Pitanje je dana kad će im se nešto dogoditi, a ako im ne presudi ruka čovjeka uginut će na ovoj vrućini – priča nam jedna od tek nekoliko kninskih volonterki. Jedan od spašenih pasa ima ozlijeđenu nogu, jedino rješenje je liječenje u Zagrebu.

Volonteri traže smještaj za sve pse o kojima se brinu, a detaljne informacije možete dobiti na 099/67-76-118.

 

Komentara 3

EB
EBERT
15:54 10.07.2017.

Stvarno nemogu vjerovati kakovih ljudi ima. To me sve vise potice da ne stavim nogu u tu zemlju. Sve sto se kod vas dogada mislim da ste jedinstveni . U negativnom smislu. Pa gdje ste ostavili vase srce i savjest?

Avatar ivek
ivek
21:40 10.07.2017.

ludi svijet,, na tisuce ima gladni i nezbrinuti obitelji u Hrvaskoj,,sad se mora brinut o napustenim psima iz kucanje,,,,,,

Avatar ivica48
ivica48
10:26 14.07.2017.

Kad se vozim Tramvajem i neka gospđa stane pored mene ako ima psa doma ona smrdi fujjj nepomaže nikakav parfem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije