Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bila je tako malena'

Djevojčica ubila 7 osoba, najmanje 30 ih je ranjeno

Bombaški napad u Nigeriji
Foto: screenshot/youtube
17.05.2015.
u 10:16

Bila je starosti između 10 i 13 godina, a djevojčica samoubojica aktivirala je eksploziv omotan oko njezina tijela, izjavili su očevici.

Najmanje sedam osoba je poginulo, a više od 30 ih je ranjeno u bombaškom napadu na autobusnoj stanici u nigerijskom Damaturu, a koji je izvela - djevojčica!

Bila je starosti između 10 i 13 godina, a djevojčica samoubojica aktivirala je eksploziv omotan oko njezina tijela, izjavili su očevici.

Omotana hidžabom djevojčica je prošla sigurnosnu kontrolu jer "je bila tako malena da nitko ne bi pomislio da će počiniti takav čin", rekao je jedan od svjedoka, piše Guardian.

Napad se dogodio nekoliko sati pošto je Alhadž Zana Mustafa, zamjenik guvernera susjedne države Borno, objavio da je islamistička teroristička skupina Boko Haram zauzela grad Marte.

>>Nigerijci oslobodili 200 djevojčica i 93 žene od Boko Harama

 

Komentara 8

IS
Iszrian
10:31 17.05.2015.

Na stranu subjektivizam i ''moralni relativizam''. ISIL/ISIS/IS i njegosi derivati su najbliže čistom zlu danas.

DU
Deleted user
10:42 17.05.2015.

Dobro je to...treba ih samo pustiti da se sami rasčiste.

ST
Startrack
14:19 17.05.2015.

To je Islam u cistom obliku. Sami muslimani bjeze od njega, najbrojiniji su aziljanti na svijetu i preko 90 posto ih je u camcima na sredozemlju. Onda pametuju o onom od cega su pobjegli kad se docepaju krscanske socijale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije