Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Austrija

Djevojčica odlutala iz hotela u Salzburgu. Išla tražiti Djeda Božićnjaka?

Djed Mraz, Djed Božićnjak
Foto: Ilustracija: DPA/PIXSELL
25.12.2015.
u 21:28

Obitelj je po nju u policijsku postaju došla u 1 sat na Božić.

Djevojčica (3) iz SAD-a odlutala je iz hotela u Salzburgu u Austriji na Badnjak. 

Policija je nešto prije ponoći zaprimila dojavu iz jednog drugog hotela, pored kojeg je djevojčica prošla sama odjevena samo u čarape i spavaćicu. Nakon sat vremena telefoniranja uspjeli su locirati njezinu obitelj. Majku i baku djevojčice probudio je telefonski poziv nakon što se recepcionist sjetio da je, kada su se prijavljivale u hotel, s njima bila mala djevojčica koja je odgovarala opisu, javlja The Local Austria

Nisu primijetile da je trogodišnjakinja nekako otvorila vrata hotela i odlutala. Po nju su u policijsku postaju došle u 1 sat na Božić.

Policija nagađa da je trogodišnjakinja možda išla tražiti Djeda Božićnjaka na ulicama grada.

>> Domaće zvijezde na društvenim mrežama pokazale kako se spremaju za Božić 

>> Povukli reklamu u kojoj su poručili da Djed Božićnjak ne postoji

Komentara 3

RR
rrastovi
21:54 25.12.2015.

Pa ako se baš želiš s Bogom upoznati uzmi metar štrika i čvrstu granu. Kažu da za pet minuta stigneš na upoznavanje s njim. Možeš mu se i osobno pokloniti

DN
dnl812c
21:48 25.12.2015.

Umjesto da se djecu od malena uci da je Bozic praznik rodjenja Isusa Krista i blagdan obitelji u glave im se stavljaju spodobe poput djeda mraza,patuljaka,goblina i koje kakvih proizvoda americkih masonskih sotonistickih korporacija ,umjesto da djecu upoznajemo s Bogom od malih nogu svakim danom ih sve vise udaljavamo od Njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije