Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA TEŠKE OZLJEDE

Djevojčica koju je udario kamion nalazi se na respiratoru

Zagreb: Zbog požara automobila u garaži KBC Zagreb otežan promet Maksimirskom prema gradu
Borna Filic/PIXSELL
06.07.2023.
u 11:00

Do nesreće je došlo kada je vozač teretnim vozilom vozio unatrag na biciklističkoj stazi te udario dijete na biciklu. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Djevojčica koju je jučer teretnim vozilom udario muškarc (40) izvan je životne opasnosti, no ima izrazito teške ozljede. Operirana je u bolnici u Novoj Gradiški nakon čega je prebačena u KBC Zagreb.

- Djevojčica je operirana kod nas u bolnici i prebačena na Rebro kao stabilna - kratko je za 24sata rekao Davorin Slišurić, zamjenik ravnatelja Opće bolnice Nova Gradiška, navodeći kako ne može ništa drugo komentirati.

Dr. Milivoj Novak iz KBC Zagreb rekao je kako se djevojčica nalazi na respiratoru.

VEZANI ČLANCI

- Nalazi se na pedijatrijskoj intenzivnoj i na respiratoru je. Van životne je opasnosti - rekao je za 24 sata primarijus Novak.

Do nesreće je došlo kada je vozač teretnim vozilom vozio unatrag na biciklističkoj stazi te udario dijete na biciklu. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola. Uhićen je te će po dovršenom kriminalističkom istraživanju zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku.

VIDEO Strašni prizori pristižu iz Lavova nakon ruskog napada: Raste broj mrtvih, ljudi su zatrpani

Komentara 2

ST
Startrack
14:07 06.07.2023.

Teretnim vozilom na biciklistickoj stazi? Sta radi tamo sa teretnim vozilom?

Avatar Crazy_bat
Crazy_bat
11:21 06.07.2023.

Koliko je stara djevojčica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije