Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik bez vozila

Djelatnik servisa slupao Nikolićev džip vrijedan milijun eura

Tomislav Nikolić
Foto: Alyssa Goodman/PIXSELL
11.04.2014.
u 11:50

Šteta na skupocjenom džipu bila je totalna, a iz MUP-a su priopćili kako pretpostavljaju da je vozač zbog prevelike brzine izgubio kontrolu nad vozilom.

Djelatnik Mercedesovog servisa u Beogradu slupao je tijekom probne vožnje blindirani Mercedes GL 500 Brabus predsjednika Srbije Tomislava Nikolića, piše Blic.

Predsjednik je bez poklona vrijednog milijun eura kojeg je dobio od šeika Ujedinjenih Arapskih Emirata, ostao nakon što se djelatnik servisa njime sudario s autobusom.

Šteta na skupocjenom džipu bila je totalna, a iz MUP-a su priopćili kako pretpostavljaju da je vozač zbog prevelike brzine izgubio kontrolu nad vozilom. Djelatnik je u sudaru lakše ozlijeđen.

>>Osuđen na 8 mjeseci zatvora zbog ometanja kolone T. Nikolića

Komentara 4

Avatar njafio
njafio
17:36 11.04.2014.

Još samo prošle godine ga je narod prozivao odakle mu Audi A8 kada je tvrdio da ga je dobio od sina na poklon, kad pre pređe u mercedes od milion eura niko nije čuo ni video ali bitno da njegovv Vučić svakodnevno hapsi političke protivnike zbog pljački i kriminala ali nijednog iz svoje stranke. U SNSu sve dobijaju na " poklon " a ovce bleje beeee, beeeeeeeeee!

DP
Dule Pacov
08:44 12.04.2014.

dobio je na poklon 3 komada od šeika bin zaida i nisu njegovi mercedese nego državni.

MA
mandrilo
16:28 11.04.2014.

Tako mu i triba.On se voza u autu vridnom milijun eura a po mu države nima ni za kruv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije