Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik bez vozila
Povratak na članak

Djelatnik servisa slupao Nikolićev džip vrijedan milijun eura

Šteta na skupocjenom džipu bila je totalna, a iz MUP-a su priopćili kako pretpostavljaju da je vozač zbog prevelike brzine izgubio kontrolu nad vozilom.

Komentari 4

Avatar njafio
njafio
17:36 11.04.2014.

Još samo prošle godine ga je narod prozivao odakle mu Audi A8 kada je tvrdio da ga je dobio od sina na poklon, kad pre pređe u mercedes od milion eura niko nije čuo ni video ali bitno da njegovv Vučić svakodnevno hapsi političke protivnike zbog pljački i kriminala ali nijednog iz svoje stranke. U SNSu sve dobijaju na " poklon " a ovce bleje beeee, beeeeeeeeee!

VL
DP
Dule Pacov
08:44 12.04.2014.

dobio je na poklon 3 komada od šeika bin zaida i nisu njegovi mercedese nego državni.

VL
MA
mandrilo
16:28 11.04.2014.

Tako mu i triba.On se voza u autu vridnom milijun eura a po mu države nima ni za kruv.

VL
Avatar angelkovich
angelkovich
17:04 11.04.2014.

kakav poklon od milion evra...to ni tito nije smio primiti,i postoji kasko osiguranje....ispata ako vozač nije bio pijan a na kraju krajeva...šta će njemu blindirani auto...čega se boji....on je predsednik vaskolkog srblja....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.