Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na temperaturi većoj od 40 stupnjeva

Dijete u autu bilo dva sata, u teškom je stanju. Otac: Molim vas dođite brzo

Hitna pomoć Brač
Miranda Čikotić/PIXSELL
06.07.2019.
u 11:45

Djelatnici Hitne pomoći zatekli su dijete u teškom stanju s visokom temperaturom

Dijete koje je jučer pronađeno bez svijesti u automobilu u teškom je stanju. - Molim vas dođite brzo, djetetu mi je došlo slabo - tim je riječima otac 4-godišnjeg djeteta u četvrtak oko 14.30 sati pozvao rovinjsku Hitnu pomoć, javlja 24sata.

Djelatnici Hitne pomoći zatekli su dijete u teškom stanju s visokom temperaturom. Naknadno je utvrđeno da je dijete provelo u automobilu više od dva sata na temperaturi većoj od 40 stupnjeva. Odmah su ga prevezli u pulsku bolnicu, a potom i u Rijeku zbog težine ozljeda, potvrdila je istarska policija koja je o svemu obaviještena oko 15 sati.

Prema informacijama iz bolnice u Rijeci dijete se nalazi na jedinici intenzivnog liječenja i da je u dosta teškom stanju.

Još uvijek nije poznato kako je i zašto dijete provelo dva sata u kipućem automobilu po najvećem suncu. Policija nije htjela otkrivati detalje slučaja jer još uvijek utvrđuju sve okolnosti. Samo su rekli kako se radi o hrvatskim državljanima. 

Ključne riječi

Komentara 50

AL
Alural
11:51 06.07.2019.

Tu nema sta puno komentirati. Djete oduzeti i rodotelji u zatvor radi pokusaja ubojstva

Avatar rubinet
rubinet
11:55 06.07.2019.

Neodgovornog oca poslati godinu dana u Lepoglavu kao go-go plesača .

TH
than
12:10 06.07.2019.

Klasika. Dijete zaspalo, pa da ga ne bude i da im ne smeta, ugasili auto, a sa time i klimu. Izašli na 5 minuta (a tih 5minuta nikada nije 5minuta) i ostali preko 2 sata. Pravo je pitanje kako nisu primjetili da im je nešto neobično, odnosno da im se dijete više od 2 sata ne mota oko nogu. Nisu djeca za svakoga. Sreća da je ostalo živo, samo da ne bude nekih posljedica za mozak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije