Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Rovinju

Pronašli dijete bez svijesti u autu, policija dojavu dobila dan kasnije

Ilustracija
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
05.07.2019.
u 23:43

Riječ je o djevojčici mlađoj od pet godina.

Policijska uprava Istarska priopćila je kako je danas oko 15 sati zaprimila liječničku prijavu s Hitne medicinske pomoći Rovinj da su u četvrtak oko 14.30 sati zaprimili dijete bez svijesti.

Dijete je prevezeno u pulsku bolnicu, a potom je zbog teškog stanja prebačeno na daljnje liječenje u riječku bolnicu.

Glas Istre piše da je riječ o djevojčici mlađoj od pet godina te da je pronađena u automobilu, a u rovinjsku hitnu da je stigla bez svijesti.

Nije jasno zašto su liječnici tek dan nakon što su zaprimili dijete o tome obavijestili policiju. Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti.

Komentara 2

Avatar ucjena
ucjena
05:58 06.07.2019.

Jedan krasan i primjeren komentar, imate. jos fali google baca lovu, amo uzimaj!

OB
ObrenM
08:42 06.07.2019.

Visoko profesionalan clanak.Taj nazovi novinar, nije se niti potrudio objaviti, dali se radi o nasim ili inozamnim"roditeljima".Izgleda da svatko sa ulice prisvaja nekad casnu novinarsku titulu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije