Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjet iz zlatara

Dječak (8) Bandiću: Kad odrastem želim biti gradonačelnik

blanket02
Foto: Reuters
1/2
18.02.2013.
u 12:32

Zagrebački gradonačelnik ugostio je danas u svom uredu osmogodišnjaka i njegovu obitelj

Osmogodišnji Tomislav s roditeljima i bratom posjetio je zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Aktualni šef Zagreba pronašao je vremena da primi osnovnoškolca koji je u Ured gradonačelnika poslao mail sa željom da upozna Bandića, ali i da kaže kako i on sam želi biti gradonačelnik, kad naraste. 

Momčić se pri susretu s Bandićem malo posramio, no pozvao ga je na rođendan koji slavi za dva tjedna. 
Bandić je obećao doći i Ivanu donijeti dres i kopačke Dinama za koji dječak navija. 

Komentara 9

BT
blue time
13:03 18.02.2013.

Zlatar je dao potporu i kad je ovaj htio biti predsjednik :) Skupljali su se potpisi na gradilištu građevinske firme,pa su kapnuli i poslovi u naselju Sopnica-Jelkovec. Evo ih opet podupiru!

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
13:45 18.02.2013.

Mi u HDZu ; SVI , bez izuzetaka : Želimo biti Gtadonaćelnici Zagreba, i mati sav novac Gradskog proračuna u svojem vlastitom đepu.

MY
mycropht
12:56 18.02.2013.

"Ivan (8) Bandiću: Kad odrastem želim biti gradonačelnik" Mali ima šanse. Bandić i Kerum su dokazali da svatko može biti gradonačelnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije