Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobna igra

Dječak (11) teško opečen: Bacio petardu u kantu s benzinom

petarda (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/3
01.01.2011.
u 14:13

Hitno je prevežen u slavonskobrodsku Opću bolnicu gdje mu je pružena prva pomoć, a potom je odmah prevežen u Klaićevu bolnicu u Zagrebu.

Novogodišnja igra sa petardama pokazala se kobnom za jedanaestogodišnjag dječaka iz slavonskobrodskog romskog naselja. Proslavljajući ulazak u Novu godinu petnaestak minuta iza ponoći dječak je palio i bacao petarde a jedna od njih je pala u kantu sa benzinom. Benzin se od eksplozije zapalio, a zbog siline praska tekućina se razlila i po dječaku koji je dobio 60 postotne opekline tijela.

Hitno je prevežen u slavonskobrodsku Opću bolnicu gdje mu je pružena prva pomoć, a potom je odmah prevežen u Klaićevu bolnicu u Zagrebu.

Policija je načinila očevid na mjestu tragedije.

- Utvrdilo se kako je dječaku igru sa petardama dozvolila tridesetšestogodišnja ženska osoba, te smo protiv nje podnijeli kaznenu prijevu, kažu u PU Brodsko-posavskoj.

Komentara 16

OB
-obrisani-
16:17 01.01.2011.

svarun..... Pa zivis u Hrvatskoj i u medjuvremenu si morao upoznat kakvi smo .... Zasto su romi i njohova djeca manje vrednija i zasluzuju manje respekta od nas.... Jako smo u sebe uvjereni i arogantni.... Zalosno.!

VP
VasoBerak Pula
11:01 02.01.2011.

Meni su svi gradjani SB isti. A što se tiče Roma veći cigani su sve te horde šargijaša što danas dominiraju Brodom.

OB
-obrisani-
15:23 01.01.2011.

U naprednom svijetu... :-)) Za vreme dosasca ,kad su utakmice ,nova godina.... ovdje se cuju petarde ,i jos sto je gore one topovske ....To su i njem.gradjani koji koriste.... Hvala Bogu pa je ove godine bilo manje tog sra....a ,visee raketa ,sto je bilo divno za vidjeti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije