Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
knin

Djeca posjekla stabla da spriječe dolazak školskog autobusa

stabla
Luka Stanzl/PIXSELL
16.11.2012.
u 12:17

Posjekli su stabla Hrvatskih šuma, a šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem u Policijskoj postaji Knin dijete i četvorica maloljetnika s tog područja osumnjičeni su za oštećenje i uništenje tuđe stvari na štetu Hrvatskih šuma u Kninu.

Njih su petorica, sumnja policija, 11. studenog popodne u mjestu Golubić posjekli pet borova kako bi spriječili dolazak školskog autobusa! Posjekli su stabla Hrvatskih šuma, a šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna. 

Kako se za ovo kazneno djelo kazneni postupak pokreće nakon prijedloga, o kriminalističkom istraživanju obaviještene su Hrvatske šume.

Komentara 6

HO
Hoch03
14:20 16.11.2012.

To je sjecanje na neke nedobivene bitke* Jos , bas na danasnji dan!

NI
nik70
16:03 16.11.2012.

Ma dajte, dijeca su taj dan valjda terbala ići na praksu (možda su šumari), pa iskoristili priliku dok čekaju bus onak za zagrijavanje. Ah šta je sve nama padalo na pamet kao klincima vezano za školu. Ali moram priznati ovo je jedna od originalnijih ideja. Moja preporuka: napravili ste sranje ali više da vam ne pada na pamet takva glupost.

DU
Deleted user
17:03 16.11.2012.

a onda je došao svizac i zamotao čokoladu...daj nemojte srati, zašto se stalno zataškava taj četnički terorizam? Gle vraga baš se to desi pred presude u Hagu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije