Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvar na mreži

Dio Đakova i okolice bez električne energije zbog nevremena, struju nema više od 2300 kućanstava

Zagreb: Olovni niski oblaci neposredno prije kiše
Patrik Macek/PIXSELL/Ilustracija
05.01.2022.
u 22:08

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) izdao je u srijedu žuto upozorenje za osječku regiju zbog potencijalno opasnog vremena i udara sjevernog i sjeveroistočnog vjetra jačine do 75 čvorova

Olujno nevrijeme uzrokovalo je u srijedu prekid opskrbe električnom energijom u dijelu Đakova i okolnim naseljima, a bez struje je 2337 kućanstava, izvijestilo je Ravnateljstvo civilne zaštite na Twitteru.  

U objavi ističu da je do kvara na elektroenergetskoj mreži, uzrokovanog nevremenom, došlo u 17 sati i 22 minute. 

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) izdao je u srijedu žuto upozorenje za osječku regiju zbog potencijalno opasnog vremena i udara sjevernog i sjeveroistočnog vjetra jačine do 75 čvorova. Žuto upozorenje na snazi je i za većinu dijelova Hrvatske. 

VIDEO Rekordan broj novozaraženih u Hrvatskoj! Beroš: Imamo 8587 novih slučajeva.

Komentara 1

GO
GorenjeHiSense
06:05 06.01.2022.

Neto tako se u normalno razvijenoj državi teško dogodi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije