Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA TEORIJA

Detektiv iz Srbije: O otmici Mateja dosad nisam razmišljao, ali i to je jedna od pretpostavki

Foto: PIXSELL/Screenshot
1/7
10.02.2022.
u 10:35

Braca Zdravković na svom YouTube kanalu objavio je novi video o Mateju Perišu vodeći se pretpostavkom da je mladić još živ

Privatni detektiv u Srbiji Braca Zdravković na svom YouTube kanalu objavio je novi video o Mateju Perišu, Splićaninu koji je prije mjesec i pol dana nestao u Beogradu. 

– Matej je najvjerojatnije prilikom izlaska iz kluba Gotik znao točno gdje ide i s kim se treba naći. Najvjerojatnije je na svom telefonu dobio lokaciju i mjesto gdje se treba naći kao i sliku objekta gdje treba doći. Kako je to sve navođeno Google aplikacijom, cijelo njegovo kretanje najvjerojatnije je išlo preko Google mapsa. Google mu je ponudio tri opcije, on je sigurno odabrao prvu, a to je kretanje glavnim ulicama, jer je prvi put u Beogradu. Izlazi iz Gotika, drži svoj telefon, aktivirana mu je aplikacija i prati kartu – govori u videu detektiv Braca. 

 

Analizirao je i Matejevo kretanje u noći nestanka. 

– Pratio je upute i trčao, prvo Karađorđevom pa je došao do Brankova mosta i zaustavio taksi. Možda da pita gdje je restoran Savanova jer mu je mapa pokazivala lokacije koje ga bune. Stigao je do restorana, optrčao ga jednom da bi bio siguran da je tamo i sišao je na terasu ispred restorana Savanova koja se nalazi iznad same Save. Tu je najvjerojatnije našao koga je tražio i po vašoj pretpostavci ušao je u čamac. Svojom voljom, ili kako vi kažete, možda je i otet. Dosad nisam razmatrao otmicu kao jednu od pretpostavki, ali sad i nju uzimam u obzir jer idemo teorijom da je Matej Periš živ – ispričao je. 

– Ili je protivno svojoj volji odveden u nepoznatom smjeru. Bilo kako bilo, ova pretpostavka je bitna jer još uvijek vjerujem da je živ i da je možda otet od njemu poznate ekipe, a nama od NN izvršitelja. Dok ne bude ta pretpostavka odbačena, ostaje kao opcija – zaključuje detektiv. 

VIDEO Splićanka koju je Periš posljednju zvao: 'Žao mi je što se nisam javila...'

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:18 10.02.2022.

čekajte samo, za mjesec dana će biti i teorija o malim zelenima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije