Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Nove Gradiške

Stravičan prizor na mjestu nesreće: Policija objavila detalje sudara u kojoj su poginule majka i kći

Nesreća
Foto: PU brodsko-posavska
1/4
25.07.2023.
u 10:13

U prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije putnice (43-godišnja državljanka Republike Turske i 19-godišnja državljanka Republike Francuske) iz osobnog automobila, dok su još dvoje putnika (18-godišnjakinja i 15-godišnjak, oboje državljani Republike Francuske) iz istog automobila teško ozlijeđeni, te nakon pružene liječničke pomoći iz bolnice u Novoj Gradiški prevezeni na daljnje liječenje u KBC Osijek.

Brodsko-posavska policija izvijestila je o teškoj prometnoj nesreći na A3 kod Nove Gradiške u kojoj su poginule dvije osobe, dok su tri prevezene u bolnicu. Noćas, u 23,32 sati, zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, dok su tri osobe ozlijeđene. Policija je obavila očevid.

VEZANI ČLANCI: 

"Utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo, oko 22.55 sati, na južnoj kolničkoj traci autoceste A3, u blizini Nove Gradiške. Osobnim automobilom francuskih nacionalnih registracijskih oznaka, upravljao je 40-godišnjak (državljanin Republike Turske), koji prilikom vožnje nije držao dovoljan razmak kada se kreće iza drugog vozila, te je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u stražnji dio poluprikolice teretnog automobila (austrijskih nacionalnih registracijskih oznaka), kojim je upravljao 62-godišnjak (državljanin Republike Turske)", priopćila je brodska policija.

U prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije putnice (43-godišnja državljanka Republike Turske i 19-godišnja državljanka Republike Francuske) iz osobnog automobila, dok su još dvoje putnika (18-godišnjakinja i 15-godišnjak, oboje državljani Republike Francuske) iz istog automobila teško ozlijeđeni, te nakon pružene liječničke pomoći iz bolnice u Novoj Gradiški prevezeni na daljnje liječenje u KBC Osijek. Ozlijeđeni vozač osobnog automobila je zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Kako neslužbeno doznajemo poginule su majka i kćer. Od ravnatelja novogradiške bolnice Josipa Kolodzieja doznaje se da  ozlijeđena djeca od 18 i 15 godina imaju ozlijede mozga i hitno su prebačeni u Osijek.

VEZANI ČLANCI:

Osim policijskih službenika koji su na mjestu događaja osiguravali protočnost prometa prometnim i zaustavnim trakom južne kolničke trake, bili su angažirani pripadnici HMP i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška, koji su pomogli prilikom izvlačenja ozlijeđenih i smrtno stradalih osoba iz automobila, kao i druge službe koje su obavljale poslove u nadležnosti svoga rada.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad te će po dovršetku liječenja protiv 40-godišnjeg vozača osobnog automobila dostaviti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Video: Pravilo u Njemačkoj: Osim vozača, tijekom vožnje ovo ne smije raditi ni suputnik u vozilu

Komentara 4

ME
MediciKM
10:38 25.07.2023.

Onaj tko nije vozio tom autocestom nije ni svjestan koje zamke ima. Ne kaže se ravno do Beograda. I kad je čovjek potpuno odmoran, naspavan, dobre volje...dosadi nema kraja..sve ravnica, bez tunela. Dodajte svemu tome umor, neispavanost..žao mi mladih života. Pokoj im vječni.

Avatar votum
votum
12:48 25.07.2023.

Nesretni "susret" Turaka u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije