Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod nove gradiške

Tragedija na A3: Dvoje poginulih, troje u bolnici nakon strašne nesreće

U prometnoj nesreći na autocesti A1 poginula jedna osoba, više ih je ozlijeđeno
Kristina Štedul Fabac/Pixsell - Ilustracija
25.07.2023.
u 07:42

Policija i dalje obavlja očevid.

Brodsko-posavska policija izvijestila je o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 23, 32 sati na A3. Poginule su dvije osobe, dok su tri prevezene u bolnicu.

VEZANI ČLANCI:

Kako su izvijestila, komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, stigla je dojava da je na južnoj kolničkoj traci autoceste A3, kod 163 km (u blizini N. Gradiške), došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali teretno i osobno vozilo i u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, dok su tri ozlijeđene i prevezene na ukazivanje liječničke pomoći u bolnicu u N. Gradiški.

Angažirani su pripadnici HMP i vatrogasci radi izvlačenja ozlijeđenih osoba iz vozila. Policijski službenici na mjesto događaja osiguravaju protočnost prometa, te u zajedničkoj suradnji sa Općinskim državnim odvjetništvom Slav. Brod nastavljaju daljnji rad i obavljanje očevida.

Video: Šleper se okretao na A1, vozač 'šišao' preko rotora: Pogledajte lude manevre na našim cestama

Ključne riječi

Komentara 2

KO
konfederacija
07:56 25.07.2023.

na toj relaciji uvijek se ginulo i na starom auto putu a započeli su turci stavljanjem cigle na gas jer nisu više od umora držat nogu na gasu

EZ
ezer
00:21 26.07.2023.

Tamo je blizu i Toše poginuo, ima nešto mistično na tom dijelu cestu kad je toliko prometnih nezgoda s poginulim ljudima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije