Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OČEVIDA

Detalji tragedije u Križevcima: Otac pod istragom jer je traktorom usmrtio dvogodišnje dijete

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
12.04.2020.
u 11:27

Užasna nesreća dogodila se u dvorištu obiteljske kuće na križevačkom području, a dijete je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminulo.

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad 41- godišnjakom zbog sumnje da je traktorom u subotu oko 18.30 sati kod Križevaca nasmrt pregazio dvogodišnje dijete.

Užasna nesreća dogodila se u dvorištu obiteljske kuće na križevačkom području, a dijete je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminulo.  

Očevid je obavio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva Bjelovar uz stručnu pomoć policijskih službenika.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok se na okolnosti događaja provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
11:41 12.04.2020.

Zar može jadan čovjek dobiti veću kaznu od ovoga što ga je snašlo...

MR
MR78
12:06 12.04.2020.

Razumjem zakone i propise i da policija mora poptivati proceduru, ali pitam se koja je svrha prijave odvjetništvu ovoga nesretnog čovjeka, nedao Bog nikomu da ovo doživi. Roditeljima iskrena sućut i Bože daj im snage!

TR
tramontana
13:40 12.04.2020.

Svaka rič je suvišna o toj tragediji. Čas nesriće i cili život tuge za jadnoga čovika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije