Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVAK U TIJEKU

Detalji nesreće u Španskom: Djevojčice na koje je naletjelo vozilo su operirane, a vozač uhićen

Foto: Mladen Milčić
1/5
30.07.2023.
u 19:33

Ranije danas PUZ je objavio da je automobilom upravljao 39-godišnjak koji se kretao ulicom Antuna Šoljana u smjeru istoka. Dolaskom do kućnog broja 5, odnosno do obilježenog pješačkog prijelaza, nije se prijelazu približavao sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake i da vozilo može zaustaviti kako bi propustio pješake koji su već stupili na pješački prijel

Dvije 14-godišnjakinje koje je sinoć u ulici Antuna Šoljana u zagrebačkom naselju Špansko udario automobil operirane su u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj gdje su nakon nesreće zaprimljene s teškim ozljedama ekstremiteta i potresom mozga.

- Djevojčice su sada dobro, i jedna i druga su operirane i operacije su prošle uredno i za sada se dobro oporavljaju – kažu u Klaićevoj bolnici. Vozač koji je sinoć vozio crveni VW Golf tijekom nedjelje je uhićen.

VEZANE VIJESTI

"Policijski službenici policijske uprave Zagrebačke će nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, u zakonskom roku predati pritvorskom nadzorniku uhićenog 39-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ dok će kaznenu prijavu podnijeti nadležnom državnom odvjetništvu", objavili su iz PUZ-a.

Ranije danas PUZ je objavio da je automobilom upravljao 39-godišnjak koji se kretao ulicom Antuna Šoljana u smjeru istoka. Dolaskom do kućnog broja 5, odnosno do obilježenog pješačkog prijelaza, nije se prijelazu približavao sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake i da vozilo može zaustaviti kako bi propustio pješake koji su već stupili na pješački prijelaz. Tada je naletio na dvije maloljetne pješakinje koje su prelazile kolnik Antuna Šoljana u smjeru sjevera, a kretale su se obilježenim pješačkim prijelazom.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar raco
raco
13:13 31.07.2023.

ovo s uhićenjem mi nije jasno? pa zna se tko je, sud će u postupku odrediti kaznu, sva sreća djevojke su žive

PI
pivodavac
21:30 30.07.2023.

Eee pa nemože svatko biti instruktor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije