Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Španskom

Detalji nesreće: Vozač autoškole nije prilagodio brzinu, maloljetnice teško ozlijeđene

Zagreb: U naselju Špansko automobil je naletio na dvije djevojčice
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
30.07.2023.
u 10:53

Vozač je sinoć u zagrebačkom Španskom naletio na dvije maloljetne pješakinje koje su ulicu prelazile na obilježenom prijelazu

Neprilagođena brzina, razlog je prometne nesreće u kojoj su u subotu navečer u zagrebačkom naselju Španskom teško ozlijeđene dvije 14-godišnjakinje.

Nešto prije 20 sati, 39-godišnjak koji je vozio golf zagrebačke registracije Ulicom Antuna Šoljana, obilježenom pješačkom prijelazu se nije približavao sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake i da vozilo može zaustaviti kako bi propustio pješake koji su već stupili na pješački prijelaz.

Tada je naletio na dvije maloljetne pješakinje koje su ulicu prelazile na obilježenom prijelazu. Liječnička pomoć im je pružena u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđene, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava zagrebačka.

Vozač je vozio auto s oznakama autoškole. "Čula sam snažan udarac i majka mi je rekla da idem vidjeti što se dogodilo. Dvije djevojčice su bile ozlijeđene na kolniku i odmah sam pozvala hitnu pomoć. Srećom, obje su bile pri svijesti i relativno dobro, osim što su bile u velikom šoku, no ne znam imaju li kakvih prijeloma. Stigla je hitna i odvezli su ih na obradu", rekla je svjedokinja za Večernji list, koja je prva stigla.

Komentara 4

KA
Kaktušč
11:13 30.07.2023.

Kakve vozače očekivati kad su instruktori ovakvi

HR
hrxxx111
12:06 30.07.2023.

Ekipa obicno stisne gas

IG
igy100
11:21 30.07.2023.

instruktori voze po 20 sati dnevno ,radna vremena se friziraju, instruktori iznajmljuju svoja privatna vozila za autoškole kojim se iste koriste za rad time država gubi poreza ....uglavnom veliki nered na kraju zbog umora i iscrpljenosti pada pozornost instruktora naa kandidata na cestu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije