Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio pod zabranom upravljanja vozilima

Detalji nesreće na području Martinske Vesi u kojoj je poginuo vozač

očevid
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
06.10.2021.
u 11:13

Policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće

Policija je objavila detalje sinoćnje prometne nesreće u Setušu, na području Martinske Vesi, u kojoj je poginuo vozač. Nesreća se dogodila oko 19.20 sati u blizini mjesta Setuš. 58-godišnjak je, pod zabranom upravljanja vozilima B kategorije,  s neregistriranim osobnim vozilom skrenuo sletio van kolnika na nasip gdje je došlo do bočnog prevrtanja vozila uslijed čega je vozač, koji nije koristio sigurnosni pojas, ispao iz vozila. 

Muškarac je na mjestu nesreće poginuo, a tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija. Zbog nesreće je za sav promet bila zatvorena županijska cesta između mjesta Mahovo i Setuš u vremenu od 19.50 do 22.10 sati.

Policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije