Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILA SE POLICIJA

Detalji nesreće na A1: Putnici uspjeli pobjeći prije nastanka požara, vozač (75) teže ozlijeđen

Požar vozila
Dalmacija Danas
06.04.2023.
u 15:15

Jutros je na autocesti A1 kod Šibenika došlo do nesreće jednog vozila, a policija je nakon obavljenog očevida utvrdila kako je automobil izletio s ceste iz zavoja, nekoliko puta se okrenuo te zapalio

Šibensko-kninska policija obavila je očevid nakon teže nesreće do koje je došlo ovog četvrtka u jutarnjim satima na autocesti A1. Ranije smo pisali kako je do nesreće jednog vozila došlo između Skradina i Šibenika, a morali su intervenirati i policajci jer je došlo do požara na automobilu.

Policija tako navodi kako je do nesreće došlo oko 5,40 sati kada se vozač (75) izlaskom iz desnog zavoja nije držao trake već je skrenuo u zaustavnu traku, udario u ogradu pa se nekoliko puta okrenuo na zemlji. ''Nakon prevrtanja automobil se od udarca u kamenu stijenu odbio natrag na kolnik gdje je došlo do samozapaljenja i do dolaska vatrogasaca automobil je kompletno izgorio'', javila je policija. 

Vozač i četvero putnika su izišli iz automobila prije nastanka požara, a liječničkom obradom u Općoj bolnici u Šibeniku vozaču su utvrđene teške tjelesne ozljede zbog čega je i zadržan na liječenju dok su 62-godišnjoj putnici konstatirane lakše tjelesne ozljede. Protiv vozača će biti podnesen Obvezni prekršajni nalog.

>> VIDEO Psi Falco, Harley i drugi traže novi dom, MORH ih prodaje: 'Nisu sposobni za daljnju obuku'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije